Team


MØD TEAMET   


Britt's superfoodfamilie er et venligt og lidenskabeligt team, der har forpligtet sig til, at du får den bedste Hvedegræssaft og Superfoodsaft på markedet. Vores teamfilosofi drejer sig om balance og vi implementerer 80:20-reglen i vores livsstil - vi arbejder hårdt og lever rent i løbet af ugen, og overlader weekenderne til sjov i det fri og lidt løssluppenhed! 


Vores dedikerede produktionsteam arbejder utrætteligt i høstperioden for at give dig den prisbelønnede Hvedegræssaft og Superfoodsaft, du kender og elsker. Deres søgen efter perfektion har gjort os i stand til at blive nummer # 1 Superfood Juice virksomhed, der leverer saftig økologisk sundhed i Danmark, England, resten af Europa og USA. 

DR. BRITT, PhD.


Den sande heltinde af vores brand, Britt lever og brænder for 'Britt's Superfoods' livsstil. Når hun ikke er i gang med opfindsomme nye produkter eller inspirerende sundhedspræsentationer, omfavner hun familietiden – gerne ude i naturen. Som lidenskabelig naturvidenskabsmand, har Britt også grundlagt naturbeskyttelses organisationen –, Natura International, med sin mand Daniel.


LEWIS


Lewis er vores digitale arkitekt, og hvis han ikke er hjemme med sin familie er han i biografen. Hvis du nogensinde har brug for en filmanbefaling, spørg bare Lewis (han er set over 350 film siden 2015).

JACQUELINE


Marketingsguruen Jax har over 10 års erfaring med store brands. Hun er en rejsejunkie, der altid hungrer efter episke eventyr med sin mand og hund.  


MICHAEL


Geniale kreative Michael bliver tændt af at udvikle fantastisk design. Han er aldrig langt fra fodboldbanen og holder af at belønne sin fysiske indsats med et luksusmåltid.  

SIMON


Som statistik-troldmand og faktanørd er Simon lidenskabelig vedrørende løbende forbedring af driften. Han elsker sport og rejser og er en massiv filmfreak.  

SHAMS


Vores kunde-service-sensation Shams glæder sig over at kunne yde den ekstra indsats, der sikre at vores kunder smiler! Hun er en ægte shopper og solrige dage vil med garanti gøre hende glad.  

DAN


Designeksperten Dan er vores pålidelige interne og allround flinke fyr. En bilentusiast, der håber han en dag vil være det næste store navn i motorsport ... hold øje!  


MAREK


Den ekstraordinære europæisk driftsekspert Marek holder saften flydende på vores globale markeder. En rock & roll-entusiast og talentfuld musiker, hans værdsættelse for kunsten holder ham kørende igennem dagen. 

SARAH


Pakkeperfektionisten Sarah har en grad i mad- og forbrugerundersøgelser. Når hun ikke er på kontoret elsker hun at slappe af med sin mand og hund og nyde sin kulinariske indsats ... gerne med et glas vin!  

TOM


'US Operations Expert' Tom er en registreret kiropraktor og ernæringsekspert, og passer vores Amerikanske kundeservice. Uden for dagsjobbet er han en stor sportsfan! Vi hepper på Yankees!