Velkommen til Juice Klubben

Velkommen til vejen der kan forbedre dit helbred og optimere din energi. Det er dejligt, at en af vores tilfredse kunder eller partnere har introduceret dig til Britt’s, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at forbedre dit helbred.

Vi ved alle, at næringsstoffer i naturlige fødevarer kan beskytte os mod sygdomme. Forskning viser, at 80% af os tror, at vi spiser sundt, men kun 5-10% af os rent faktisk får tilstrækkelige næringsstoffer fra vores mad.

Den gode nyhed er, at dette nemt kan rettes. Ved regelmæssigt at tage vores Superfoods saft kan du inden for kort tid opleve de sundhedsmæssige fordele.

 • Lynfrosen

  Lynfrosne med det samme efter saftpresningen for at bevare alt det gode.

 • Økologisk

  Markdyrket i muldjord og alle vores afgrøder er økologiske.

 • Vegansk

  Intet tilføjet og intet taget væk. 100% naturlig.

1 af 3

Inkluderet i alle planer

 • ✔ 30 portioner pr. pose*
  ✔ 110 % sundhedsgaranti
  ✔ Eksklusive rabatter

 • ✔ Long term benefits
  ✔ Exclusive loyalty bonus
  ✔ Weekly health advice

 • ✔ Gratis gaver
  ✔ Reduced shipping cost
  ✔ Unique recipe videos

Hvordan fungerer det?

Det er enkelt at blive medlem af Juice Klubben, og du vil opleve de umiddelbare og langsigtede sundhedsfordele på dit immunsystem, hud, hår, mentale ydeevne og energiniveau.

 • 1. Vælg en plan

  Vælg hvor mange poser du vil have om måneden.

 • 2. Vælg dine safter

  Vælg hvilken frossen saft du gerne vil have.

 • 3. Vælg en dato

  Vælg en leveringsdato i kurven, der passer dig.

 • 4. Nyd safterne

  Læn dig tilbage og nyd dine safter med regelmæssig levering.

1 af 4

"Jeg brænder for en sund livsstil og ernæring, men forstår godt, at dagligdagen ikke altid gør det let at være sund. Hos Britt's Superfoods er vi opsat på til at hjælpe dig og din familie med at leve sundt - enkelt og bekvemt."

Dr. Britt Cordi, PhD - Founder

Vores Saftplaner

 • Healthy Start

  1 Saftportion pr. dag

  600 kr. per pose

  Kr.600

  Betalingsfleksibilitet efter din første levering

  • 3 bags delivered every 3 months
  • 1800 kr. for første levering af 3 poser
  • 20 kr. per portion

  Total pris for første levering: 1800 kr.

 • Dynamic Duo

  2 Saftportioner pr. dag

  585 kr. per pose

  Kr.1170

  Betalingsfleksibilitet efter din første levering

  • 4 bags delivered every 2 months
  • 2340 kr. for første levering af 4 poser
  • 19.50 kr. per portion

  Total pris for første levering: 2340 kr.

 • Vitality Trio

  3 Juice Sachets per day

  575 kr. per pose

  1725 kr.

  Månedlig

  Månedlig levering

  19.17 kr. per portion

  Køb nu 
 • Power Quartet

  4 Juice Sachets per day

  565 kr. per pose

  2260 kr.

  Månedlig

  Månedlig levering

  18.83 kr. per portion

  Køb nu 
 • Optimal Health

  6 Juice Sachets per day

  545 kr. per pose

  3270 kr.

  Månedlig

  Månedlig levering

  18.17 kr. per portion

  Køb nu 

Følte mig fantastisk efter min afgiftning og fandt ud af, at jeg ikke kun tabte mig, men afgiftningen hjalp mit Sjogrens syndrom, og for første gang var trætheden og ledsmerterne forbundet med denne autoimmune sygdom meget reduceret. Jeg vil anbefale dette produkt til alle, der lider af Sjogrens for at se, om de oplever lignende reduktion af symptomer.

Julie P.

Vægttab

Jeg har haft kronisk træthed i de sidste 8 år og har været rundt om blokken hos specialister og prøvet alt for at få det bedre. Jeg nyder nu et skud hvedegræsjuice før morgenmad med en dråbe kokosvand, der simpelthen blandes for sig selv, og det er min yndlingsdel af dagen – det smager lækkert, og du VED, det gør vidundere for din krop! Tak fordi du booster min energi. Jeg er klar til at prøve grønkåls- og Berry Elixir-juice nu ...

Sonia

Hvedegræssaft

Jeg har nydt levende økologisk hvedegræs i over et år og ville ikke undvære det, fordi jeg ved, at det holder mit immunsystem i topform. Bemærkelsesværdigt er mit syn også blevet forbedret (bekræftet af min optiker).

Elaine

Hvedegræssaft

Jeg var så begejstret for at finde denne blanding af blandede grøntsager. Jeg tilføjer det til min morgensmoothie, og det er den perfekte start på min dag. Jeg havde ledt efter en ren kilde til hvedegræsjuice både lokalt og online. Britts Superfood overgår mine forventninger. Jeg er så glad for, at jeg ikke behøver at dyrke mine egne grøntsager.

Andie P.

Blended Green Saft

I årevis havde jeg kæmpet med mave- og fordøjelsesproblemer, hvilket forårsagede mig oppustethed, smerter og refluks. Jeg havde været til læger, taget medicin, ændret min kost, men intet så ud til at hjælpe. Efter et tilfældigt møde foreslog en ven, at jeg prøvede Britts hvedegræssaft, og jeg kan ikke tro på den ændring, det har gjort i mit liv. Jeg kan nu spise, hvad jeg kan lide, og vigtigst af alt er jeg hovedsageligt fri for smerte og oppustethed, jeg kan ikke anbefale det stærkt nok

Caroline

Hvedegræssaft

Min praktiserende læge tog mig fra kraftig anti-inflammatorisk medicin for to måneder siden. Jeg søgte råd hos Britt og med hvedegræs tog jeg æble- og gurkemejesaftem. Sideløbende med en ændring i kosten eksklusiv inflammatorisk mad, er mine led lettet. Min energi er steget, og jeg oplever en følelse af velvære, der var blevet forplumret af ledsmerter og stivhed. Jeg bemærker også en klarhed i min tankegang. Jeg føler mig opløftet.

Liz

Hvedegræssaft

Jeg elsker den rå grønkålsaft, og jeg tager den sammen med hvedegræssaften. grønkålssaften er virkelig høj i vitamin A, K, C og mineralet Mangan, som er perfekt for mig, da jeg søger at styrke mit blod og immunforsvar. Jeg kan også se, at det har hjulpet min hud. Fantastisk produkt!

Gavin

Grønkål, Reishi & Maca Saft

Min praktiserende læge tog mig fra kraftig anti-inflammatorisk medicin for to måneder siden. Jeg søgte råd hos Britt og med hvedegræs tog jeg æble- og gurkemejesaftem. Sideløbende med en ændring i kosten eksklusiv inflammatorisk mad, er mine led lettet. Min energi er steget, og jeg oplever en følelse af velvære, der var blevet forplumret af ledsmerter og stivhed. Jeg bemærker også en klarhed i min tankegang. Jeg føler mig opløftet.

Gillian H.

Apple, Ginger & Turmeric

Jeg har mit hvedegræs og ingefær/gurkemeje på abonnement, men har også prøvet alle andre varianter. Elsker dem alle sammen, da jeg ved, at de er fulde af næring og nemme at bruge på daglig basis, for mig selv og mine teenagebørn. Eventuelle helbredsspørgsmål, jeg har haft, eller ændring af mit månedlige abonnement, er blevet behandlet hurtigt og kyndigt af personalet. Jeg anbefaler stærkt.

Paula M.

Hvedegræssaft

Disse priser inkluderer yderligere 28% rabat fra normal butikspris.
Vi har 1 ordres fortrydelsesfrist.

Vilkår & Betingelser gælder

Anbefal en ven – En fantastisk måde at opleve de sundhedsmæssige fordele gratis!

Du får dine safter GRATIS

Som du begynder at mærke de sundhedsmæssige fordele, kan du anbefale Juice Klubben til 3 af din familie eller venner og få 1 af dine poser med Superfood saft gratis med hver levering (33 % rabat). Anbefal til 6 af dine venner og få 2 af dine Juice klub poser gratis ved hver levering (nu er produkterne 66% reduceret). Dine venner drager fordel af 2 ugers gratis (værdi 825 kr.) med deres første ordre, En rigtig Hvedegræs-gevinst til alle!