Hvorfor vælge os?

Vi bringer dig Prisbelønnede Superfoodsafter

Vi høster Naturens Godhed så vi kan bringe dig de allerbedste SuperFoodsafter, som det er muligt at købe. Vores 100% naturlige, økologiske * udendørs dyrkede Hvedegræssaft og superfoodsafter giver dig det du behøver for at ernære din krop, øge vitaliteten og opnå den alkaline-basiske glød. Har vi nævnt, de også smager supert lækkert?


Tag ansvaret for dit helbred i dag.

Vi forstår, at det kan være svært at vide, at du virkelig er ved at investere i de aller bedste sundhedsprodukter for dit helbred & velvære med så stor konkurrence som der nu er fra specialiserede hjemmesider til supermarkeder. Her er tre grunde til, at vores SuperFood-safter udskiller sig fra mængden! Og husk, hvis du har brug for hjælp eller råd, så er vores venlige team altid til rådighed til at hjælpe dig.

110% Sundhedsgaranti

Kunderne elsker vores SuperFoodsafter, og vi er overbeviste om, at de vil hjælpe dig med dit helbred og energi! Faktisk er vi så sikre på, at du vil kunne mærke fordelene, at hvis du efter en måneds forbrug ikke mærker forskellen, giver vi dig 110% refundering på din måneds ordre! Du har virkelig intet at tabe ved at prøve vores safter!

Leveres frossen

Vi lynnedfryser alle vores SuperFood-safter umiddelbart efter saftpresningen for at sikre, at de super sunde vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer bevares. Derefter opbevares vores frosne safter ved -35 °C, inden de leveres indenfor 48 timer til din dør i specialtilpasset emballage, klar til at du kan putte dem direkte i din fryser. Dette sikrer at de værdifulde næringsstoffer kan opbevares i over et år efter køb.

Markdyrket

Vores SuperFoodsafter dyrkes økologisk udendørs og vi følger naturens egen vækstperiode, hvilket vil sige Hvedegræsset vokser i en to-tre-måneders periode. Vi høster kun, når Hvedegræsset har nået sin optimale højde. Udendørs dyrket Hvedegræs har 48% højere klorofylindhold og 28% højere antioxidantindhold sammenlignet med bakke dyrket Hvedegræs.

* Undtagen røde druer og hindbær, som er dyrket ansvarligt.