Vi giver dig prisbelønnede Superfoods safter

Vi høster Naturens Godhed for at give dig de allerbedste Superfood-produkter, som du kan købe for penge. Vores markdyrkede hvedegræs- og Superfood-safter giver dig alt, hvad du behøver for at nære din krop, øge vitaliteten og opnå den basiske glød. Der er intet tilsat og intet taget væk, bare rene superfood safter. Fik vi nævnt, at de også smager lækkert?

Tag kontrol over dit helbred i dag.

Vi forstår, at det kan være svært at vide, at du hos os investerer i de aller bedste produkter til dit helbred og velvære med så megen konkurrence på markedet, fra supermarkeder til specialist websites. Her er tre grunde, hvorfor vores Superfood-saft skiller sig ud fra mængden! Og husk, hvis du har brug for støtte eller rådgivning, er vores venlige team altid klar til at guide dig gennem dit køb.

110 % sundhedsgaranti

Kunderne elsker vores Superfood-saft, og vi er overbeviste om, at de vil hjælpe dig med at tage ansvar for dit helbred og din vitalitet! Faktisk er vi så sikre på, at du vil mærke fordelene, at hvis du efter en måned ikke mærker forskellen, vil vi give dig 110 % penge retur på din måneds ordre! Du har virkelig intet at tabe ved at prøve vores safter!

Køb nu

Leveres frossen

Vi lynfryser alle vores Superfood-safter umiddelbart efter høst for at sikre, at de essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer bevares. Vores superfoodsafter opbevares derefter ved -20 °C, inden de bliver leveret næste dag til døren i praktisk miljøskånende emballage. Så er de klar til at du komme det direkte i fryseren - hvilket sikrer, at næringsværdierne stadig bevares i over et år efter købet.

Lær mere

Markdyrket

Vores Superfood-saft dyrkes udendørs ved traditionale pesticidfrie landbrugsmetoder, i muldjord under naturens egne sæsoncyklus. Vi dyrker over en periode på to eller tre måneder og den høstes først, når den har nået sin optimale højde. Udendørs dyrket hvedegræs har 48% højere klorofylindhold og 28% højere antioxidantindhold sammenlignet med bakkedyrket hvedegræs.

Lær mere

*vores røde druer og hindbær, er ansvarligt produceret.