Bringing You Award Winning SuperFoods

Vi høster Naturens Godhed for at give dig de allerbedste Superfood-produkter, som du kan købe for penge. Vores økologiske* udendørs dyrkede hvedegræs- og Superfood-safter giver dig alt, hvad du behøver for at nære din krop, øge vitaliteten og opnå den basiske glød. Der er intet tilsat og intet taget væk, bare rene superfood safter. Fik vi nævnt, at de også er lækre?

Tag kontrol over dit helbred i dag.

Vi forstår, at det er svært at vide, at du investerer i de bedste produkter til dit helbred og velvære med så megen konkurrence på markedet, fra supermarkeder til specialist websites. Her er tre grunde til, hvorfor vores Superfood-saft skiller sig ud fra mængden! Og husk, hvis du har brug for støtte eller rådgivning, er vores venlige team altid klar til at guide dig gennem dit køb.

110% Health Guarantee

Kunderne elsker vores Superfood-saft, og vi er overbeviste om, at de vil hjælpe dig med at tage ansvar for dit helbred og din vitalitet! Faktisk er vi så sikre på, at du vil mærke fordelene, at hvis du efter en måned ikke mærker forskellen, vil vi give dig 110 % penge retur på din måneds ordre! Du har virkelig intet at tabe ved at prøve vores safter!

Shop now

Delivered Frozen

Vi lynfryser alle vores Superfood-safter umiddelbart efter høst for at sikre, at de essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer bevares. Vores safter opbevares derefter ved -18˚C, før de bliver leveret næste dag til din dør i praktisk miljøvenlig emballage. Så er de klar til at komme direkte i din fryser - hvilket sikrer, at alle næringstoffer bibevares i over et år efter dit køb.

Learn more

Field Grown

Vores Superfood-saft dyrkes udendørs i økologisk* muldjord under naturens egne sæsoncyklus, over en periode på to eller tre måneder og høstes først, når den har nået sin optimale højde. Udendørs dyrket hvedegræs har 48% højere klorofylindhold og 28% højere antioxidantindhold sammenlignet med bakkedyrket hvedegræs.

Learn more

*Eksklusive røde druer og hindbær, som er ansvarligt produceret.