Sundhedsfordele

Vi forstår, at ernæring er kernen til et sundt liv. Det er derfor vi specialiserer os i fremstilling af økologisk Superfoodsafter, som er naturlige fødevarer med usædvanlig høj næringsværdi. Ingredienserne i vores safter dyrkes udenfor i økologisk muldjord, derefter høstes de, og inden for få minutter koldpresser og lynnedfryser vi saften, så vi bevarer alle de fantastiske næringsstoffer.


Alle vores Superfoodafter supplerer hinanden, og når de kombineres kan de gøre en reel forskel for dit helbred og velvære.

Hvedegræssaft

Vores friske rå, økologiske og markdyrkede Hvedegræssaft indeholder højere niveauer af klorofyl end andre grønne grøntsager. På grund af sit usædvanligt høje næringsindhold kan frisk Hvedegræssaft bidrage til sunde energiniveauer, reducere træthed, øge fysisk og mental præstation og understøtte et sundt immunsystem.

Byggræssaft

Vi er det eneste firma i verden, der kan bringe dig frisk, rå, uforbejdet, Økologisk Byggræssaft i sin reneste form. Byggræssaft er usædvanligt rig på essentielle enzymer, vitaminer og næringsstoffer, hvilket betyder, at forbrug kan understøtte normal muskelfunktion, øge et sundt immunforsvar og beskytte dine celler mod oxidativt stress.

Grønkålssaft

En SuperFood-mester - vores rå, Økologiske Grønkålssaft har en lang række sundhedsfordele takket være det høje niveau af næringsstoffer. Grønkålssaft kan hjælpe med at øge immunforsvaret, beskytte celler mod oxidativ stress og give sund hud, knogler og væv.

Elixir Vitalitetssaft

Bortset fra sin lækre smag så er vores friske rå Elixir Vitalitetssaft en utrolig antioxidant som giver en naturlig energiforøgelse. Det høje indhold af vitaminer og næringsstoffer øger også immunforsvaret, understøtter blodet og sund hud, negle og syn.

Rødbedesaft

Det er ikke underligt, at professionelle atleter bruger Rødbedesaft som en naturlig præstationsbooster under deres træning til de olympiske lege! På grund af de usædvanlige høje næringsværdier i vores friske rå, økologiske rødbedesaft kan den støtte sundt blod, et sundt immunforsvar og øge mental ydeevne - samt støtte mor og barn under graviditeten.

Superfoodbærslushy is

Rigtig sundhedsguf som hele familien kan nyde - vores rene, friske SuperFood Bær Slushy er den eneste is som samtidig også støtter dit helbred! På grund af det utrolig høje indhold af næringsstoffer og vitaminer i SuperFood Slushyisen, kan du nyde godt af et energi boost, mindre træthed, en forbedring i den mental velvære, sunde knogler, hud, hår og negle!

Ingefær og Gurkemejesaft

Denne nye Økologiske SuperFood-favorit, er en dejlig blanding af friskpresset ingefær, gurkemeje og æble, som sammensat giver en forfriskende og rensende drink. Både ingefær og gurkemeje er velkendte helsekostmidler med mange sundhedsfordele. Saften kan nydes på ethvert tidspunkt og i kombination med vores andre Superfoodsafter.

Blended Green Saft

A favorit hos kunderne, Blended Green saften indeholder 40% ubehandlet, rå Hvedegræssaft, 28% Byggræssaft, 29% Brændenældesaft og 3% Matcha Tea. Denne utrolige blanding af SuperFood-safter bidrager til sunde energiniveauer, nedsat træthed, øget mental og fysisk ydeevne, den støtter immunforsvaret og giver sundt blod.