Hvor det hele begyndte

vores grundlægger Dr. Britt Cordi, PhD, led af ekstrem eksem gennem hele sin barndom. Men for 25 år siden, mens hun studerede til en Ph.D.-grad i molekylærbiologi og miljøbeskyttelse, opdagede hun de utrolige sundheds- og velværds fordele ved friskpresset hvedegræssaft på sin egen krop.

Britt glemte aldrig sin vision om at give folk muligheden til at tage kontrol over deres eget velvære og opdage de håndgribelige sundhedsmæssige fordele, som disse mirakuløse Superfood-safter har at tilbyde. Hun rejste jorden rundt og gav inspirerende wellness-foredrag og samtidig hjalp folk med at forbedre deres sundhed med informative sundhedstips, som blev sendt ud til kunderne hver uge. 

Spol frem til 2017, den kontinuerlige innovation og fremskridt betød, at virksomheden voksede sig fra LiveWheatgrass-navnet. 'Britt's Superfoods' blev født, og virksomheden modtog spændende finansiering fra private investorer, der sikrede, at missionen til at udbrede kendskabet om fordelene ved hvedegræs og superfood-saft kunne fortsætte og gro. 

Vores fremskridt fortsætter; og 2024 vil bringe nogle spændende nye udviklinger for Britt og partnerne, som anbefaler safterne til deres kunder. Med innovative nye Superfood-produkter og spændende fordele for vores kunder, er vi overbeviste om, at fremtiden byder på store ting, og vi er glade for, at du er med på de næste skridt på vores rejse.

BEGYNDELSEN

1985

En ung Britt opdager sundhedsfordelene ved friskpresset hvedegræssaft

STUDIER

1999

Britt studerer til hendes PhD i molekylærbiologi.

HVEDEGRÆS

2009

Britt identificerer et hul på markedet for originale, udendørs dyrket Hvedegræssaft.

LIVEWHEATGRASS LIMITED

2009

LiveWheatgrass Ltd er grundlagt og gør en forskel for tusindvis af kunders liv gennem den prisbelønnede Hvedegræssaft.

INNOVATION OG FORNYELSE

2012

LiveWheatgrass Ltd fornyer sig løbende og lancerer et sortiment af andre Superfood-safter. Alle produceres på gården.

BRITT SUPERFOODS ER FØDT

2017

Markedsefterspørgslen vokser, og Britt's Superfoods er født.

FØLG MED HER

2024

Se dette sted for nye spændende og innovative Superfood-produkter og udviklinger for partnere, der anbefaler Superfood-safterne.