SÅDAN BEGYNDTE DET


For 25 år siden var vores grundlægger Dr Britt Cordi i gang med at skrive sin Ph.D. i molekylærbiologi og naturbeskyttelse, og her opdagede hun de utrolige sundheds- og helbredsfordele ved friskpresset hvedegræssaft.


Hun indså, at hvedegræsset skulle dyrkes økologisk udendørs og indtages friskt for at få den optimale næringsværdi og helbredelsespotentiale. Som teamleder af nogle en gruppe topforskere udviklede Britt en højt specialiseret produktionsmetode kaldet PLANT OPTO-processen, der gjorde det muligt for hende at beholde alle de essentielle næringsstoffer og enzymer i saften, for derefter at fryse den og holde den i perfekt stand i op til 12 måneder. 


I 2009 blev 'LiveWheatgrass Ltd' grundlagt af Britt og hendes mand Daniel. Støttet af en hær af loyale kunder, der straks mærkede fordelene ved den friske hvedegræssaft, begyndte virksomheden at blomstre, og snart var Britt endnu engang nyskabende. Nye Superfoodprodukter blev udviklet og introduceret i sortimentet, hver med deres egne unikke og sundhedsfordele, der komplimenterer hinanden og altid med virksomhedens kerneværdier som fundament: ubehandlet, rå og økologisk dyrket, hvor det er muligt, fri for syntetiske stoffer – intet tilsat og intet fjernet. 


Britt glemte aldrig sin vision om at bidrage til at mennesker tager kontrol over deres eget velfærd og opdager de mangfoldige sundhedsmæssige fordele, som disse mirakuløse Superfoodsafter har at tilbyde. Hun har rejst verden over, leveret inspirerende oplæg om personligt velfærd og hjælper folk med at forbedre deres sundhed med informative sundhedsnyheder sendt til kunderne hos LiveWheatgrass hver uge. 


Vi spoler frem til 2017 og den løbende innovation og fremskridt har betydet, at virksomheden er vokset ud af LiveWheatgrass navn. 'Britt's SuperFoods' blev født, og selskabet har modtaget spændende finansiering fra private investorer, som har sørget for, at missionen om at sprede viden om fordelene ved Hvedegræs og Superfoodsaft kan fortsætte og udvides. 


Vores fremskridt fortsætter: I 2018 kommer der nogle spændende nye udviklingstiltag for Britt og teamet. Med innovative nye SuperFood-produkter og spændende fordele for kunderne, er vi sikre på, at gå en lys fremtid i møde, og vi er meget glade for at have dig med på vores rejse. 

Tidslinie

TIDSLINIE

BRITTS SUPERFOODS

1985

En ung Britt opdager sundhedsfordelene ved friskpresset hvedegræssaft.

1999

Britt læser til sin ph.d. i molekylærbiologi

2009

Britt identificerer et hul i markedet for økologisk, udendørsdyrket hvedegræssaft.

2009

LiveWheatgrass Ltd er grundlagt og gør en forskel for tusindvis af kunders liv gennem den prisbelønnede hvedegræssaft

2012

LiveWheatgrass Ltd fornyer løbende, lancerer et katalog over andre superfoodjuice

2017

Markedsbehovet vokser og Britt's SuperFood’s er født

2018

Hold øje med nye spændende og innovative produkter fra Britt’s SuperFood’s.