What are the benefits?

Vores rå, ubehandlede, økologiske hvedegræssaft indeholder højere niveauer af klorofyl end nogen anden grøn grøntsag. På grund af det høje næringsindhold kan hvedegræssaft bidrage til sunde energiniveauer, reducere træthed og udmattelse, booste fysisk og mental ydeevne og understøtte et sundt immunforsvar.

Learn more

Why choose us?

Vi høster det bedste af Moder Natur for at give dig de fineste superfoodsafter, du kan købe for penge. Med intet tilsat og intet taget væk, giver vores økologiske* udendørsdyrkede hvedegræs og superfood-safter dig alt, hvad du behøver for at nære din krop, øge vitaliteten og opnå den alkaliske glød. Og så er de også super lækre!

Learn more

What do our customers say?

"Jeg elsker dette hvedegræs! Det er en del af min daglige rutine, når jeg er hjemme, at tilføje det til mine morgensmoothies. Med dets friske, sunde smag og tonsvis af klorofyl, vitaminer og mineraler holder det mit immunsystem sundt. Dets basiske egenskaber hjælper med at optimere den indre kemi i min krop. Jeg bruger det som et multivitamin, men det er så meget bedre."

Read more

110% Health Guarantee

Glem pulveriseret eller industriel hvedegræs, disse ringere produktions- og høstprocesser mister betydelige mængder af superfoodens næringsindhold. Vi er så sikre på vores proces og produkt, at vi tilbyder en 110% sundhedsgaranti - hvis du prøver vores hvedegræssaft eller andre safter i en måned og ikke føler nogen fordel, refunderer vi dig gerne 110% af købsprisen på posen.

Still unsure?

If you need more guidance on the best plan for you, contact our friendly customer service team today!