Hvad er fordelene?

Vores rå, ubehandlede, originale hvedegræssaft indeholder højere niveauer af klorofyl end nogen anden grøn grøntsag. På grund af det høje næringsindhold kan hvedegræssaft bidrage til sunde energiniveauer, reducere træthed og udmattelse, booste fysisk og mental ydeevne og understøtte et sundt immunforsvar.

Lær mere

Hvorfor vælge os?

Vi høster det bedste af Moder Natur for at give dig de fineste superfoodsafter, du kan købe for penge. Med intet tilsat, intet taget væk, og uden sprøjtemidler giver vores skånsomt markdyrkede hvedegræs og superfood-safter dig alt, hvad du behøver for at nære din krop, øge vitaliteten og opnå den alkaliske glød. Og så er de også super lækre!

Lær mere

Hvad siger vores kunder?

"Jeg elsker dette hvedegræs! Det er en del af min daglige rutine, når jeg er hjemme, at tilføje det til mine morgensmoothies. Med dets friske, sunde smag og tonsvis af klorofyl, vitaminer og mineraler holder det mit immunsystem sundt. Dets basiske egenskaber hjælper med at optimere den indre kemi i min krop. Jeg bruger det som et multivitamin, men det er så meget bedre."

Læs mere

110 % sundhedsgaranti

Glem pulveriseret eller industriel hvedegræs, disse ringere produktions- og høstprocesser mister betydelige mængder af superfoodens næringsindhold. Vi er så sikre på vores proces og produkt, at vi tilbyder en 110% sundhedsgaranti - hvis du prøver vores hvedegræssaft eller andre safter i en måned og ikke føler nogen fordel, refunderer vi dig gerne 110% af købsprisen på posen.

Stadig usikker?

Hvis du har brug for mere vejledning om den bedste plan for dig, så kontakt vores venlige kundeserviceteam i dag!