Vores unikke Hvedegræssaft

Hvis du leder efter den mest næringsrige og friske, Økologiske Hvedegræsssaft, så er du kommet til det rette sted!

Sundhedsfordele

Vores friske rå, økologiske og markdyrkede Hvedegræssaft indeholder mere klorofyl end andre grønne grøntsager. På grund af det usædvanligt høje indhold af næringsstoffer kan frisk Hvedegræssaft bidrage til sunde energiniveauer, nedsætte træthed, øge fysisk og mental ydeevne og understøtte et sundt immunforsvar.

Hvorfor vælge os?

Dr Britt Cordi, PhD, har som den eneste i Danmark og Europa udviklet den optimale metode at producere markdyrket Hvedegræssaft. Vi er derfor eksperter og er de eneste i Europa, der dyrker udenfor på økologiske marker, hvilket giver det højeste indhold af næringsstoffer og klorofyl. Vores 100% naturlige, økologiske, udendørs dyrkede Hvedegræssaft og andre Superfoodsafter giver dig det du behøver for opnå optimal sundhed, øge vitaliteten og opnå den alkaline-basiske glød. Har vi nævnt at vores Superfoodsafter også smager super lækkert?

Kunderne elsker det

Jeg elsker dette naturlige kosttilskud! Det er nu blevet en del af min daglige rutine, og bliver altid tilføjet til min morgensmoothies. Hvedegræssaften har en frisk, sund smag med tonsvis af klorofyl, vitaminer og mineraler. Den understøtter mit immunforsvar, er meget basisk og hjælper med at optimere kroppens indre kemi. Jeg bruger den som min multivitamin, men den er så meget bedre.


Tiffany Cruikshank

Yoga Medicine

Prisbelønnet

Vores prisbelønnede Hvedegræssaft dyrkes økologisk på marker i rigtig muldjord under naturens egen vækstperiode og bliver omhyggeligt høstet, når den har nået den optimale højde mellem 10cm og 17cm, derefter vaskes Hvedegræsset omhyggeligt i vand, pakkes og lynfryses inden for få minutter Dette sikrer, at det maksimale indhold af vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer bevares i denne utrolige SuperFoodsaft.

Wheatgrass Cups
Wheatgrass Juice in cups
110% Health Guarantee Logo

110% Sundhedsgaranti

Glem bakkegræs og pulveriseret hvedegræs som har en meget lavere kvalitet og sundhedsværdi. Britt's Superfood's økologiske, rå, ubehandlede Hvedegræssaft er simpelthen den bedst mulige investering i dit helbred. Og hvis du stadig ikke er overbevist - tilbyder vi en 110% sundhedsgaranti. Det vil sige hvis du prøver vores Hvedegræssaft i en måned og ikke mærker nogen sundhedsforandring, refunderer vi gerne 110% af købsprisen.

110% Sundhedsgaranti

1 måneds forbrug (30 portioner)

Hvis du ved, at du elsker de utrolige fordele, som Hvedegræssaft giver, men ikke ønsker et månedlig abonnement - så er vores enkelt køb i shoppen til dig! Vores økologiske Hvedegræssaft kommer i pakker med 30 portioner (shots), hvilket betyder at du kan bestille så mange SuperFoodsaft pakker som du ønsker i en enkelt indkøb. Ved bestilling af 2 poser har du gratis forsendelse!

Indmeld dig i Juiceklubben

Vi tilbyder vores Juiceklub Abonnementsplaner til dig, som allerede er overbevist om de underværker Hvedegræssaft kan bringe og som også ønsker de bedste priser. Ud over de sundhedsmæssige fordele ved vores prisbelønnede saft får medlemmerne også permanent nedsatte priser, gratis forsendelse, eksklusive medlemstilbud og gaver og meget mere! Plus, du kan til enhver tid stoppe eller annullere dit medlemskab uden nogen problemer. Se vores Juiceklub sider og vælg den plan der passer dig bedst uden nogen minimumsforpligtelse. Se vores Juice Klub-sider for at vælge den bedste plan for dig!

Stadig ikke overbevist?

Hvis du har brug for mere vejledning om hvilken juiceklub plan der er bedst for dig, så kontakt gerne vores venlige kundeserviceteam!