Forsendelse & Levering

FRAGTVILKÅR, BETINGELSER OG PRISER 

Vi leverer med 48 timers levering natten via UPS, men leveringstid til nogle geografiske områder kan være længere. Du vil modtage en ordrebekræftelse, og hvis du ønsker at spore din ordre online, kan du kontakte os for nummeret på din pakke.Vi bruger specialemballage, der sikrer, at dit frosne Juice er garanteret til at komme i frossen tilstand og forbliver intakt indtil sent aften på leveringsdagen. Du skal derefter overføre til en fryser til opbevaring.UPS tilbyder en underskrevet service, og du er velkommen til at bruge en alternativ leveringsadresse. Du kan også på eget ansvar have en underskrevet seddel på døren med instruktioner om hvor kureren skal efterlade pakken.


GARANTIERET FROSSET LEVERING 

Vi tilbyder en garanteret frosne leveringsservice, forudsat at der er nogen til at underskrive for pakken. Bemærk venligst, denne service er kun gyldig, hvis du accepterer leveringen. Meget sjældent sker det at forsendelsen er forsinket, hvis det sker så giver vi kun vores garanti for frosset levering hvis du accepterer pakken. 


FRAGT VILKÅR OG BETINGELSER FOR DK 

Du vælger blot din foretrukne leveringsdag i checkout (onsdag til fredag).Ordrer modtaget mandag-onsdag før kl. 12.00 kan sendes samme dag til levering 48 timer senere, hvis du vælger den dato.Eksempel: Hvis du bestiller onsdag før kl. 12.00, og vælger fredag til levering, så vil ordren blive afsendt til levering fredag.Ordrer modtaget onsdag efter 12.00, torsdag, fredag eller i weekenden vil blive afsendt den følgende uge på den dag du vælger.


FRAGTPRISER

Levering indenfor Danmarks grænser 

Gratis fragt i Juiceklubben og ved bestilling as vores faste/detox programmer. 

Levering til Danmark i shoppen (udenfor Juice klubben) 79Kr for 1 til 2 poser og 94.50Kr for 3 poser eller mere. 

Levering til England: Gratis Juiceklub og detox programmer. 79Kr for 1 eller 2 poser og 99,50Kr for 3 poser eller mere.

Levering til Tyskland: Gratis Juiceklub og detox programmer. 74Kr for 1 eller 2 poser og 104Kr for 3 poser eller mere. 

Levering til USA: Gratis Juiceklub og detox programmer. $12.99 for 1 eller 2 poser og $15.99 for 3 poser eller mere.