Juice Klubben

Månedlig abonnement 

Program sammensat til dig 

Vores pakker

1 Pose

/Måned

2 Poser

/Måned

3 Poser

/Måned

4 Poser

/Måned

6 Poser

/Måned

Pris Pr. LeveringKr 1092Kr 2040Kr 1047Kr 1896Kr 2718
Gratis Levering
Gratis Gaver
LeveringsperiodeHver 2 MånedHver 2 MånedsHver MånedHver MånedHver Måned
Besparelse per poseKr 69Kr 105Kr 125Kr 141Kr 162
Pris Per PoseKr 546Kr 510Kr 490Kr 474Kr 453
Køb NuKøb NuKøb NuKøb NuKøb Nu

Alle pakker indeholder

30 bæger pr. pose
Langtidsfordele
Gratis fragt
110% garanti
Eksklusiv loyalitetsbonus
Unikke opskriftsvideoer
Eksklusive rabatkoder
Ugentlig sundhedsrådgivning

Hvad er juiceklubben?

Juiceklubben er et månedligt abonnementsprogram designet til at gøre dit liv lettere. Bland og vælg fra vores store udvalg af juice og safter, der passer til dine sundhedsbehov. Vælg en levering fra en gang per måned til hver 3. måned, alt efter din bestilling. Så behøver du ikke bekymre dig om at huske at bestille igen. Det er en rullende abonnementskontakt, som du til enhver til kan annullere. Inden hver levering er klar, giver vi sig besked, før vi sender leverancen.

Hvordan virker det?

Vælg fra vores udvalg af økologiske safter og juice af høj kvalitet. Med juicerne og safternes høje indhold af vitaminer og næringsstoffer giver det dig et ekstra boost i din hverdag! Vælg en dag, der passer dig, og vi sørger for resten. Inden hver levering er klar, giver vi dig besked, så du ikke glemmer, hvornår dine juice kommer. 


Hvorfor deltage i juiceklubben? 

Her hos Britt's Superfoods brænder vi for den sunde livsstil og optimale ernæring, men vi forstår også, at det ikke altid er nemt at træffe de sunde valg i hverdagen. Så vi står til rådighed for at hjælpe dig og din familie med at gøre det simpelt og bekvemt at være sund. Vi producerer og lynfryser straks derefter den 100 % rene, økologiske, friske Superfoodjuice og sender dem helt til din dør. Du kan derefter tilføre de frosne superfood-bægre til din foretrukne juice eller friskpressede smoothies. Vores juice og safter er ikke kun ernæringsmæssigt sunde, de er også lækre, så du kan også drikke dem uden noget andet.