Juice Klubben

Månedlig abonnement
Program sammensat til dig 

Hvad er juiceklubben?

Juiceklubben er et månedligt abonnementsprogram designet til at gøre dit liv lettere. Bland og vælg fra vores store udvalg af juice og safter, der passer til dine sundhedsbehov. Vælg en levering fra en gang per måned til hver 3. måned, alt efter din bestilling. Så behøver du ikke bekymre dig om at huske at bestille igen. Det er en rullende abonnementskontakt, som du til enhver til kan annullere. Inden hver levering er klar, giver vi sig besked, før vi sender leverancen.


Hvordan virker det?

iPhone picking plan Icon

1. Vælg et program for hvor mange poser du vil have pr. måned.

Britt's Superfoods Bag Icon

2. Vælg hvilke Superfoodsafter du ønsker

Calendar Icon

3. Vælg en leveringsdato på indkøbssiden

Glass of Juice Icon

4. Slap af og nyd dine Superfoodsafter med problemfri månedlig levering.


Vores Programmer

Vælg fra vores udvalg af økologiske safter og juice af høj kvalitet. Med juicerne og safternes høje indhold af vitaminer og næringsstoffer giver det dig et ekstra boost i din hverdag! Vælg en dag, der passer dig, og vi sørger for resten. Inden hver levering er klar, giver vi dig besked, så du ikke glemmer, hvornår dine juice kommer.

1 Pose

Kr 1092

Hver 2 Måned

Pris Per Pose Kr 546

Besparelse per pose Kr 69

2 Poser

Kr 2040

Hver 2 Måned

Pris Per Pose Kr 510 

 Besparelse per pose Kr 105

3 Poser

Kr 1047

Hver Måned

Pris Per Pose Kr 490 

 Besparelse per pose Kr 125

4 Poser

Kr 1896

Hver Måned

Pris Per Pose Kr 474 

 Besparelse per pose Kr 141

6 Poser

Kr 2718

Hver Måned

Pris Per Pose Kr 453 

 Besparelse per pose Kr 162

Disse priser inkluderer en ekstra 10% rabat fra normal enkeltbestilling.

Alle pakker indeholder

  30 bæger pr. pose 

  110% garanti

  Eksklusive rabatkoder

  Langtidsfordele

  Eksklusiv loyalitetsbonus

  Ugentlig sundhedsrådgivning

✓ Gratis fragt

  Unikke opskriftsvideoer

Ingen kontrakter

Vi hos Britt's Superfoods synes ikke, at det skal være nødvendigt at vores kunder skal kontraktbindes for at kunne nyde vores lækre sunde safter. Derfor kommer vores Juice Klub-programmer uden nogen form for kontrakt eller forpligtelse fra din side. Du er fri til at ændre dit abonnement når du vil og til hvad du vil. Programmet er designet til at give dig dine økologiske Superfoodsafter på den mest økonomiske og bekvemme måde.

Superfood Juice with Blackberries

Hvorfor deltage i juiceklubben? 

Her hos Britt's Superfoods brænder vi for den sunde livsstil og optimale ernæring, men vi forstår også, at det ikke altid er nemt at træffe de sunde valg i hverdagen. Så vi står til rådighed for at hjælpe dig og din familie med at gøre det simpelt og bekvemt at være sund. Vi producerer og lynfryser straks derefter den 100 % rene, økologiske, friske Superfoodjuice og sender dem helt til din dør. Du kan derefter tilføre de frosne superfood-bægre til din foretrukne juice eller friskpressede smoothies. Vores juice og safter er ikke kun ernæringsmæssigt sunde, de er også lækre, så du kan også drikke dem uden noget andet.