FAQs

Hvad gør jeg når mine Superfood safter ankommer?

Vi garanterer at din levering ankommer frossent. Læg omgående den frosne saft i fryseren efter modtagelse, da dette sikrer at næringsstofferne bliver bevaret optimalt. Vi anbefaler at du ikke gennedfryser saften ved optøning.Juicen holder sig i 1 år i fryseren uden at miste næringsstoffer.

Hvordan tilbereder jeg mit frosne Hvedegræssaft?

Placer venligst den frosne saft i din fryser lige efter levering og der skal den opbevares. På denne måde vil juicen forblive helt frisk med alle næringsstoffer intakte. Undlad at gennedfryse når saften først er optøet. 

Vores økologisk dyrkede saft leveres i sachets/engangs portioner på 28 ml. For at få de bedste resultater, foreslår vi at du drikker saften om morgenen omkring 10-15 minutter før morgenmaden: 

Vi anbefaler at du tager sacheten ud af fryseren og hold under den varme hane i et par sekunder for at løsne den frosne saft. Derefter klip toppen af posen og pres den frosne saft ud og tilfør en blender sammen med din ynglings saft, såsom æblesaft, og blend i ca 10 sek. Så er din super sunde drik klar. 

Alternativt, kan du placere den frosne saft sachet i en skål med lidt lunkent vand. Efter ca. 10 min. er juicen optøet. Ryst sachen og hæld i et glas med din ynglings juice eller lidt vand. Du vil også kunne finde instruktionerne på bagsiden af ​​juice poserne. Må ikke opvarmes i mikrobølge ovn eller normal ovn, da de høje temperaturer ødelægger de gavnlige enzymer i juicen. 

Vi anbefaler at drikke Superfood saften umiddelbart efter optøning, normalt inden for 15 minutter, da næringsstofferne forringes efter dette tidsrum. (dvs. Vi anbefaler ikke, at optø for så at bruge flere timer senere eller næste dag, ej heller at du lader juicen stå natten over i køleskabet).

Der er mange lækre måder at forberede Hvedegræs saft og vores andre Superfoods på. Det kan tilføres i smoothies eller blendes fra frossen tilstand med friske frugter og grøntsager som beskrevet ovenfor. 

Som inspirationskilde er du meget velkommen til at følge med i vores ugentlige Sundhedtips ved at tilmelde dig til vores Sundhedstips nederst på denne side. Og du kan også bestille en Gratis kopi af den meget roste 7 dages Vitality Program som E-bog, som du downloader her. E-bogen indeholder rigtig mange super nemme og meget effektive opskrifter.

Hvordan smager Hvedegræssaft?

Vores udendørs dyrkede Hvedegræssaft har en autentisk, jævn og frisk smag. Mange vil endda gå så langt at sige at det er direkte lækkert når det blandes med friskpresset frugt- eller grøntsagsjuice. 

Vores Hvedegræs-, Byggræs, Grønkåls- og Rødbede- juice er alle dyrket udenfor på økologiske marker i dejlig dyb jord uden forekomst af mug og skimmel. Dette gør smagen 1000% bedre og når du drikker vores saft har du ingen af ​​de normale bivirkninger, som ofte fejlagtigt bliver karakteriseret som “detoxing”.

Hvor længe kan jeg opbevare Britt's Superfoods saft i min fryser?

 Vi tester vores Hvedegræssaft regelmæssigt gennem vores samarbejde med forskellige universiteter. Forskningerne viser, at der ikke forekommer forringelse af antioxidanter og klorofyl i op til 2 år når det opbevares i fryseren. Det betyder at du kan købe flere poser til rabat pris og opbevare i din fryser på en gang uden problemer.Du kan se forsknings resultaterne i nedenstående diagram som viser at antioxidanter og klorofylet holder sig på et konstant stabilt niveau i over 2 år i en normal hjemmefryser.

Hvor meget Hvedegræs, Grønkål, Byggræs, Rødbede og Elixir safter skal jeg drikke?

Vores safter er perfekt afbalancerede ernæringsmæssigt og komplementerer derfor hinanden. Du kan derfor nyde vores Superfood safter daglig sammen i kombination eller separat. Nedenfor kan du se de anbefalede doser.Hvis du ønsker at tage alle 5 safter i kombination, anbefaler vi, at du hver dag tager 1-2 bægre af hver saft.

 

 Anbefalet doser for Hvedegræssaft, Byggræssaft osv.
 Børn Min.  1/4 to 1/2 af en portion-sachet
 Under 50 år og normal vægt  Kvinder: min. 1 til 2 sachets-portioner per dag
 Mænd: min. 2 til 3 sachets-portioner per dag
 Over 50 år eller over normal vægt  Kvinder: min. 2 til 3 sachets-portioner per dag
 Mænd: min. 3 til 4 sachets-portioner per dag
 Ønsker du stor sundhedsændring  Those trying to affect a major change should discuss dosage with a qualified nutritionist. However, typically it may be recommended that  you start with 4-6 ounces per day for 2 months, then you can re-evaluate and decide whether to continue, discontinue or economize. Please  refer to our book list for more guidance on dosage and ways of taking fresh wheatgrass juice or feel free to give us a call.
De, der ønsker en større sundhedsforbedring, bør diskutere dosering med en kvalificeret ernæringsekspert. Imidlertid kan det typisk anbefales, at du starter med 4-6 sachets-portioner per dag i 2 måneder, så kan du revurdere og beslutte, om du vil fortsætte, gå ned i dosis eller afbryde. Se vores bogliste for mere vejledning om dosering og måder at tage frisk Hvedegræs saft på og du er også meget velkommen til at ringe til os på 36 96 08 83. Britt giver 15 min gratis konsultation.
 Anbefalet doser for Grønkålssaft  Vi anbefaler 1-3 daglig
 Anbefalet doser for Rødbedesaft  Vi anbefaler 1-2 daglig 
 Anbefalet doser for Elixir Vitality Saft Vi anbefaler 1-2 daglig 

 

Hvor store er poserne?

Hver pose leveres med 30 sachets-portioner (hver portion indeholder 28ml.) De 30 bægre svarer til en måneds forbrug hvis du tager en portion om dagen. Selve posens størrelse er 33cm x 22cm x 5cm. Du skulle nemt kunne have 6 poser i en kumme fryser eller i en skuffe i en opretstående fryser.

Er Britt's Superfood safter dyre?

Nej det er de ikke. Vi er den eneste virksomhed i Danmark og Europa som dyrker vores Hvedegræs, Byggræs Grønkål og Rødebede udenfor på økologiske marker i regn, sol og vind. Der er mange andre og billigere hvedegræs produkter på markedet, såsom tabletter, piller, pulver og man kan selv dyrke bakker indenfor. Disse er ikke nødvendigvis økologiske og de er ”kunstigt” fremstillet uden jord. Bakkedyrket Hvedegræs har ofte også været igennem meget aggressive vækstmetoder, der øger niveauet af unødvendigt sukker samt mug/skimmel. Vores økologiske Hvedegræs og Byggræs vokser naturligt og med langsom process udenfor af en periode på 2-3 måneder. Dette betyder 48% højere klorofyl og 28% højere antioxidant indhold i forhold til bakkegroet hvedegræs. (forskning foretaget af et uafhængigt universitet).

Vores afgrøder bliver høstet, saftpresset og hurtigfrosset så optimal næringsværdi opnås – vi tilbyder derfor 110% sundheds garanti for vores produkter i ren verdensklasse.

Vi opfordrer dig til at se denne video for at se variationen i farverne ( klorofyl -niveauet) samt forklaring på forskellen mellem andre produkter og vores produkt. Britt Cordi, er ude på de blæsende marker for detaljeret at forklare disse forskelle. Du kan se den ved at klikke her.

Vores grønkåls- og rødbede juice er også dyrkes udenfor i økologisk jord og vi bruger den samme saftpresning og fryseteknik som med vores hvedegræs juice. Britt's Superfoods Safter er simpelthen af den allerbedste kvalitet og ikke mindre end verdensklasse. De er 100% ægte uden tilsætning af nogen art.

Vores Elixir Vitality Saft er en unik blanding af de allerbedste produkter og som alle vores produkter, er den udviklet og produceret af os.

Du kan læse mere her om de enkelte Britt's Superfoods safter og de ​​sundhedsmæssige fordele. Du kan også se Britts video her om sundhedsfordelene.

Hvordan supplerer Hvedegræs og Byggræs saft hinanden?

Britt's Superfoods det første firma i verden der producerer frisk 100% ren økologisk Byggræssaft, der er let tilgængelig for alle.

Hvedegræs og Byggræs tilhører samme græsfamilie og er derfor naturligt meget ens. Det betyder, at vi skal ned på mikronæringsniveauet for at se, at de to safter supplerer hinanden perfekt, og begge kan understøtte dit helbred.

Hvedegræs og Byggræs indeholder begge mange ens næringsstoffer, enzymer og antioxidanter.

Byggræs Saft indeholder højere mængder af de vigtige phytonutrient, beta-caroten, byggestoffet for vitamin A, som udvikler kroppens egne forsvarsceller, kaldet T-celler. Hvedegræs saft indeholder på den anden side meget høje niveauer af vitamin B12.

Byggræs indeholder høje niveauer af den gavnlige vandopløselige form af E-vitamin, kaldet a-tocopherolsuccinat.

Byggræs har også vist sig at indeholde den specielle antioxidant: 2 ” – 0-glycosylisovitexin.

* Byggræs har en stærkere smag end Hvedegræs og smager dejligt med appelsinsaft.

* For at nyde godt af næringsstofferne i begge produkter, kan du afveksle og drikke Hvedegræs den ene dag og Byggræs saft den anden – eller du kan bestille vores rå, økologiske Blended green saft, der indeholder begge, samt brændenælde saft og matcha te.

Vil mit Hvedegræs saft ankomme frossen og i topkvalitet?

JA, din bestilling ankommer med 48 timers levering og i specialiseret emballage og tøris, der garanterer at det forbliver frossen indtil sen aften på leveringsdagen. Ingen dikkedarer.

Din bestilling afsendes med 48 timers levering med UPS. Forsendelsen sendes anbefalet, dvs. der skal skrives under af modtageren. Hvis du ikke er hjemme, beder vi dig om sørge for en alternativ leveringsadresse såsom din arbejdsadresse. Du kan også, på eget ansvar, sætte en underskrevet seddel på din dør til UPS, hvor du beskriver hvor pakken skal efterlades. Skriv venligst på sedlen at pakken ikke må returneres til depotet (da det er en frossen levering og skal i fryseren på leveringsdagen) og husk at underskrive sedlen.

Hvad gør jeg med emballagen?

Vi pakker vores frosne juice meget nøje i højisolerede polystyren (flamingo) kasser. På denne måde garanterer vi frossen levering. Vi bruger tøris for at holde juicen frossen og i optimal tilstand samt for at bibeholde den høje kvalitet.

Vi foreslår at du genanvender kassen til alternativt brug. Du kan også henvende til din kommune for at finde ud af hvordan du kan sende dem til genbrug på en forsvarlig måde.

Hvad koster en forsendelse?

Hvis du er medlem af vore Juice Klub er forsendelsen gratis. Og der er også gratis forsendelse ved bestilling af to eller flere poser.

Vi leverer med 48 timers levering via UPS, men leveringstid til nogle geografiske områder kan være 2 til 3 dage. Du modtager en ordrebekræftelse, og du modtager også et tracking nummer så du kan følge pakken.

Vi bruger specialemballage, og garanterer at din frosne saft ankommer i frossen tilstand og forbliver intakt indtil den sene aften på leveringsdagen. Du skal derefter overføre til en fryser til opbevaring.

UPS tilbyder en underskrevet service, og du er velkommen til at bruge en alternativ leveringsadresse. Du kan også på eget ansvar sætte en underskrevet seddel på døren med instruktioner om hvor kureren skal forlade pakken.

Hvad er forskellen mellem indendørs- og udendørs dyrket Hvedegræs?

Udendørs-groet hvedegræs har op til 48% højere klorofyl indhold og op til 28% højere antioxidant indhold, sammenlignet med bakkegroet hvedegræs juice. Du kan se resultaterne fra en uafhængig undersøgelse fra Plymouth University i England nedenstående:  

Indendørs- og bakkegroet hvedegræs indeholder meget unødvendigt sukker, da hvedegræsset gennemgår en hyper-accelereret vækst, og derfor ikke har tid til at omdanne sukker til næringsstoffer. Bakkegroet hvedegræs er også tilbøjeligt til at forme mug og skimmel da det omgivende miljø er unaturligt fugtigt og varmt i forhold til rigtige udendørs vejrforhold. Dette mug og skimmel frigiver mykotoksiner (gift stoffer) , som har en forfærdelig smag og kan forårsage bivirkninger såsom svimmelhed, kvalme og hovedpine.

Vores Hvedegræs, Byggræs, Grønkål og Rødbede dyrkes naturligt og økologisk udenfor i 2-3 måneder sådan som en naturlig process altid har haft til hensigt. Dette medvirker at vores produkter ikke indeholder det unødvendige sukker ej heller intet påviseligt skimmel, blot ren og ægte juice. Det gør vores juice smag 1000% bedre og når du drikker vores produkter er der ingen af ​​de bivirkninger som ofte fejlagtigt karakteriseres som “afgiftning” eller ”detoxing effekt”.

Indendørs og bakkegroet Hvedegræs og mug/skimmel problemer

Mug og skimmel kontaminerer ofte hvedegræs når det er bakkegroet indendørs eller i drivhuse. Det varme, og mere fugtige, indendørs-miljø forårsager at mug og skimmel forekommer og frigiver mykotoksiner (giftstoffer) i hvedegræsset. Disse giftstoffer har en forfærdelig smag og kan forårsage bivirkninger såsom svimmelhed, kvalme og hovedpine.

I modsætning hertil er alle vores råvarer inklusiv hvedegræsset dyrket naturligt og økologisk udenfor på marker i 2-3 måneder i regn, sol og vind. Det betyder at vores produkter ikke indeholder påviseligt indhold af unødvendigt sukker og mug/skimmel. Du har simpelt hen en garanti på et pure ægte og rent naturprodukt.

Hvad er forskellen mellem friskt Hvedegræs saft og hvedegræspulver?

Forskellen mellem friskt og pulveriseret hvedegræs er den samme som hvis man forestiller sig forskellen mellem et friskplukket æble og et dehydreret æble som så er blevet pulveriseret bagefter. Det tørre og pulveriserede æble er ikke længere en naturlig råvare, det har været igennem en manipuleret process som gør at det mister vigtige enzymer, vitaminer og mineraler.

Hvad er forskellen mellem friskt og frossent Hvedegræs?

Frossent hvedegræs er mindst ligeså indholdsrigt i vigtige vitaminer, mineraler og enzymer som frisktpresset hvedegræs.

Når man nedfryser madvarer og juice, reduceres den molekylære aktivitet drastisk men dette betyder ikke at aktiviteten standser eller helt stopper. Jo stærkere en fryse temperature, jo langsommere er den molekylære aktivitet og jo bedre er kvaliteten af madvaren eller juicen. Vores juice produkter holdes på en -30°C fryse temperature hvilken gør kvaliteten helt fantastisk.

Når det kommer til frossent undendørs-groet hvedegræs juice, er dette langt bedre end indendørs groet frisk juice som kan købes eller som du selv kan dyrke. Spørgsmålet burde snarere være: Hvad er forskellen mellem udendørs dyrket hvedegræs og indendørs bakkegroet hvedegræs?

Fordelene ved udendørs dyrket hvedegræs i forhold til indendørs bakkegroet hvedegræs:

Selve rodsystemet vokser 6 gange dybere end bakkegroet da vores hvedegræs vokser i rigtigt økologisk muld og jord på markerne udenfor.

Hvedegræsset vokser over en periode på 2-3 måneder i forhold til kun 14 dage med bakkegroet hvedegræs. Dette betyder at vores produkter er betydeligt højere i næringsværdi.

Hvedegræs dyrket udenfor er 50% højere i klorofyl end bakkegroet da det vokser i naturligt dagslys samt i en periode over 2-3 måneder

Unødvendigt sukker i planten elimineres da det har tid til at omdannes til vigtige næringsstoffer.

Mug og skimmel forekommer ikke i hvedegræs dyrket udenfor i rigtig jord og muld. Derfor er der heller ikke bivirkninger ved vores produkter som normalt ville karakteriseres som ”afgiftningsprocess” eller ”detoxing”

Juicen smager betydeligt bedre i udendørsdyrket hvedegræs da der ikke forekommer undødvendigt sukker og mug/skimmel.

Problemet med indendørs-groet hvedegræs:

Indendørsgroet hvedegræs vokser i lave plastbakker med kun meget lave mængder kompostPlanten vokser i kunstig belysning og indeholder derfor kun 50% klorofyl sammenlignet med klorofyl indholdet i planten dyrket udenfor.

Problemet med mug/skimmel i indendørs- og bakkegroet hvedegræs:

Mug og skimmel udskiller visse mængder af underlige giftstoffer kaldet mykotoksiner som kan give en forfærdelig smag og give bivirkninger såsom svimmelhed, kvalme og hovedpineHvedegræs som er dyrket med integritet udenfor smager dejligt og har en friskhed som simpelthen ikke kan opnås i bakkegroet. Så hvis du har haft en dårlig oplevelse med hvedegræs før, anbefaler vi at du prøver vores produkt så du virkelig kan opleve forskellen og fordelene. Det vil overraske dig positivt!

Fordelene ved at hurtig fryse vores juice:

Britt Cordi, PhD, har igennem sin enzym forskning over mange år, udviklet den unikke produktionsmetode PLANT OPTOÔ. Dette inkluderer en specialiseret hurtigfrysningsprocess som sikrer at juicen er frossen på blot få minutter.

Hurtigfrossent frugt og grøntsager beholder den høje næringsværdi i forhold til almindelig nedfrysning.

Når du nedfryser madvarer i din fryser derhjemme former der sig normalt store iskrystaller og madvaren bliver på en måde oprevet indefra hvilket giver den en anden karakter når den bliver optøet end den kvalitet den havde da den oprindeligt blev nedfrosset.

Hurtigfrosne madvarer nedfryses med overvældende kulde temperaturer hvilket forhindrer dannelsen af iskrystaller i de frosne varer.

Reultatet er fødevarer der bibeholder deres gode smag, konsistens, farve og næring

I virkeligheden er de fleste friskfrosne fødevarer bedre en friske rå fødevarer da de er høstet og frosset på modningstidspunktet i forhold til at være plukket umodent og så gennemgået en modningsprocess i indpakningen.

Du kan se i grafen forneden, fra en uafhængig undersøgelse, at antioksidanter og klorofyl i hvedegræsset forbliver på et stabilt niveau i over 2 år når det opbevares i en almindelig hjemmefryser.

Forskning foretaget af Plymouth Universitet i England i en uafhængig undersøgelse.

Hvilke næringsstoffer indeholder Hvedegræs, grønkåls- Blended green-, rødbede- og Elixir Safterne?

Hvedegræs juice indeholder over 100 forskellige næringsstofffer, dog tillader loven os kun at at vise de næringsstoffer som giver mindst 15% af ADT. (Anbefalet daglig tilførsel)

Forneden kan du se en tabel for indholdet af vitaminer og mineraler i alle vores Livewheatgrass-Hvedegræs juicer samt ADT procent dele for de mest fremtrædende og vigtige næringsstoffer. Du kan finde en komplet liste over næringsstoffer i hvedegræs juice i bogen “Nature’s Finest Medicine” skrevet at Steve Meyerowitz eller på følgende hjemmeside www.wheatgrassevidence.org

Britt's Superfood Hvedegræssaft: 

Hvedegræs saft er i årevis blevet højt anbefalet af sundhedsterapeuter for dets næringsmæssige og sundhedsgivende egenskaber. Det er gængs nævnt som en “regnbue fødevare” på grund af den brede vifte af næringsmæssigt indhold og er uovertruffent i forhold til syntetiske produkter på markedet. 

Britt's rå og friske Hvedegræs saft er ekstraordinært højt i næringsstoffer og klorofyl og indeholder høje doser A Vitamin, B5 Vitamin, B12 Vitamin og E Vitamin. 

Når du drikker Brittøs Hvedegræs saft hjælper du dit helbred rigtigt godt på vej samt understøtter dit almene helbred ved at: 

 • Nære kroppen
 • styrke din fysik, mentale ydeevne og følelse af velvære
 • fremme et sundt immunforsvar
 • sunderstøtte sund hud, sundt hår og stærke negle
 • bidrage til udviklingen af røde blodlegemer
 • vedligeholde en sund livskraft samt give en håndgribelig, øjeblikkelig og langsigtet energiindsprøjtning.
 
Hvedegræs ADT (Anbefalet Daglig Tilførsel)
100ml RDA%
A Vitamin 409.33mcg 51%
B5 Vitamin 5.75 mg 98.5%
B12 Vitamin 95.86 mcg 1600%
E Vitamin 14.75 mg 147.5%

Rå og frisk grønkålsjuice er det perfekte supplement til hvedegræs juice. Det indeholder meget høje dosereinger af A Vitamin, C Vitamin og K Vitamin samt mineralet Mangan. 

Derfor er det super sundt at drikke grønkålsjuice og kan hjælpe med følgende:

 • Understøtte og vedligeholde sunde knogler, muskler, gummer og bindevæv.
 • Hjælpe med at beskytte cellerne fra oksidativt stress og dermed styrke dit almene helbred.
 • Hjælpe med udvikling af kollagen til vedligeholdelse af en sund hud.
 • Bidrage til udviklingen af røde blodlegemer og hjælpe med et sundt niveau af blod koagulation.
 

Det er som nævnt et perfekt supplement til hvedegræs og sammen vil disse to juice produkter hjælpe med at reducere træthed og give et konkret og mærkbart højt energi niveau

Grønkålssaft ADT (Anbefalet Daglig Tilførsel)
100ml RDA%
A Vitamin 15376IU 308%
C Vitamin 120mg 200%
K Vitamin 817mcg 1021%
Mangan 0.8mg 39%

Rå og frisk Rødbedesaft/Juice er særdeles højt i folinsyre og kan derfor hjælpe med følgende:

 • understøtte sundt blod og blodomløb
 • vedligeholde et sundt immunforsvar
 • fremme mental ydeevne
 • det hjælper også mor og barn i graviditet da det fremmer sund celledeling.
 

Igen er denne juice et perfekt supplement til Hvedegræs saft og grønkålssaft.

Rødbede saft ADT (Anbefalet Daglig Tilførsel)
100ml RDA%
Folinsyre (B9 Vitamin) 109 mcg 54%

Britts Elixir Vitality saft er smækfuld af energi og vitalitet. En super lækker frugtdrik rig på antioksidanter, friskpressede bær, Aloe Vera af bedste kvalitet og den helt unikke Macha grøn te

Ingredienserne er specielt udvalgt for deres bemærkelsesværdige og sundhedsmæssige fordele. Denne drik er specielt formuleret til at hjælpe kroppen opnå maksimalt potentiale for sundhed og ydeevne.

Vores Eliksir er 100% ren juice og indeholder 34% friskpresset granatæble, 34% friskpressede røde druer, 10% friskpressede hindbær, 18% friske goji bær, 3.5% Aloe Vera og 0.5 % Macha Te. Intet tilsat eller udvundet, 100% naturligt!

Det indeholder meget høje doser A- og C vitamin og endvidere indeholder det B2- og K vitamin samt Jern og Selen.

Elixir Vitality saft kan hjælpe med følgende:

 • bidrage til reducering af træthed og udmattelse og det hjælper med at øge vitalitet
 • hjælper foryngelses processen via celledeling.
 • hjælper ilttransporten i kroppen
 • vedligeholder sundt kollagen i kroppen – sund hud og negle
 • beskytter cellerne i kroppen mod oxidativt stress
 • understøtter sundt blod og blodomløb
 

Vidste Du?

Goji Bær

Disse bær er blevet brugt i årtusinder af kinesiske healere.

Goji bær er helt unikke idet de indeholder alle essentielle aminosyrer samt har den højeste koncentration af protein af alle frugt arter.

De indeholder 2.5 gange mere C vitamin end citron og indeholder flere carotenoider end nogen anden fødevare.

De indeholder 15 gange mere Jern end i spinat.

Granatæble, Røde Druer og Hindbær er alle kåret som særdeles gode antioksidanter med meget høje ORAC værdier (oxygen radical absorbance capacity) som krediterer dem blandt de mest top rangerende ORAC frugter i verden.

Matcha Grøn Te er fin-pulveriserede skygge dyrkede grønne te blade. Dette betyder at du indtager hele blade og din krop kan derfor drage fordele af alle næringsmæssige egenskaber.

Matcha te indeholder 14 gange så mange antioksidanter som blåbær

1 cup Matcha te har 10 gange so mange antioksidanter som en kop normal grøn te!

Matcha Grøn Te er rig på L-Theanin, en sjælden aminosyre der understøtter hjernens function med at fremme en tilstand af velvære, årvågenhed og afslapning

Aloe Vera Juice anses for at være en af Ayurveda’s primære eliksirer til at nære huden og vedligeholde almen sundhed.

Vi bruger kun geleen fra det indre blad på planten. Dette sikrer at alle de fordelagtige fibre og næringsstoffer bevares uden en bitter smag.

Vitality Eliksiren er et fantastisk supplement til hvedegræs juice og sammen kan de hjælpe med at reducere træthed og udmattelse mens det samtidigt giver et ekstra energi boost samt øget vitalitet.

Elixir Juice RDA
100ml RDA%
Vitamin A 275mcg 30%
Vitamin B2 0.2mg 25.5%
Vitamin K 20.7mcg 200%
Iron 1.6mg 18%
Selenium 9mg 16%

Hvis du gerne vil vide mere om hvordan Britts Hvedegræs saft eller vores andre produkter can gøre en forskel for din specifikke helbredsmæssige tilstand er du mere end velkommen til at kontakte os og bestille en gratis konsultation over telefonen. Hvis du gerne vil vide mere om hvordan Britts superfood safter can gøre en forskel for din specifikke helbredsmæssige tilstand er du mere end velkommen til at kontakte os og bestille en gratis konsultation over telefonen.

LiveWheatgrass-Hvedegræs Juice – Høst fordelen af naturen’s godhed – og føl dig godt tilpas…helt naturligt!Pr. 1 januar 2010 forbyder den Europæiske og Danske lovgivning os at antyde eller påstå ikke-medicinske produkter, såsom hvedegræs Juice, at være en behandling, helbredelse eller forebyggelse af sygdomme eller medicinske tilstande. Vi overholder denne lovgivning.

Se venligst også følgende link www.wheatgrassevidence.com for yderligere forskning i fordelene ved hvedegræs.

Vilkår/Betingelser

Mens vi personligt bruger hvedegræs produkter til at sikre os et godt helbred, er vi ikke, – og repræsentere heller ikke – medicinsk- eller sundheds- professionelle og vi giver udtrykkeligt ingen garanti for nogen sundheds-eller medicinske fordele opnået ved brug af hvedegræs juice. 

Du accepterer at påtage dig det fulde ansvar for enhver beslutning omkring brugen af vores produkter til ethvert formål, herunder også sundheds-eller medicinske formål og du påtager dig det fulde ansvar for eventuelle konsekvenser for dit helbred, enten ved indtagelse af vores produkter alene eller indtaget sammen med andre sundheds-eller medicinske produkter. Du accepterer at det er dit eget ansvar at rådføre en kvalificeret sundhedsprofessionel før indtagelse, især hvis du har en sundheds-eller medicinsk tilstand. 

LiveWheatgrass Ltd, herunder dets personale, direktører, partnere og konsulenter er ikke ansvarlige for eventuelle bivirkninger eller konsekvenser som følge af brugen af vores produkter eller fra brugen af opskrifter eller procedurer, foreslået, diskuteret eller anbefalet på denne hjemmeside eller andre steder.

Hvad er vores sundheds-garanti og hvilke vilkår gælder?

Vi er så overbeviste om, at du vil føle fordelene ved vores juice, at vi tilbyder 110% refundering på din første måneds bestilling. Hvis du ikke mærker en forskel efter en måneds forbrug, refunderer vi ikke bare 100% men 110%. 

Din helbredsgaranti gælder kun for én måneds tilsvarende produkt (30 bægre). Hvis du har bestilt et større udbud, vil din 110% produkt refundering kun gælde på 30 bægre. I de sjældne tilfælde, at du ikke oplever nogen sundhedsmæssige fordele ved vores produkt, skal dit krav om refundering være modtaget af Livewheatgrass-Hvedegræs Ltd. Indenfor 2 måneder efter afsendelsen af ​​den pågældende bestilling. Sundheds-garantien kan ikke anvendes mod selve smagen af vores produkter.

Anvendelse af vores produkter i graviditet

Hvedegræs Juice samt alle vores andre produkter er fremragende i graviditeten da de indeholder alle essentielle vitaminer, mineraler aminosyrer og gode enzymer som alle gavner dig og dit barn’s helbred.Rå, ubehandlet hvedegræs juice er overordentlig rig på næringsstoffer samt klorofyl og indeholder høje doser af A, B5, B12 og E vitamin som alle er vigtige I graviditeten for bade dig og din baby. Hvedegræs er især gavnligt for dit immunforsvar som kan have tendens til at være lidt svækket når du er gravid. Det kan også sikre at din ernæring er optimal og der er derfor langt mindre risiko for at du vil have trang til mærkelige madvaner og tab af energi i denne vigtige periode af dit liv. 

Forudsat at du generelt er sund og rask og har et godt helbred, anbefaler vi at du tager 1-2 bægre hvedegræs juice om dagen. Det er fantastisk at tage efter fødslen så du sørger for at din egen krop får optimal ernæring ligesom det er meget fordelagtigt ved amning da dit barn også får alle de næringsstoffer det har brug for. 

Da alle vores juice produkter komplementerer hinanden, er det også værd at prøve vores Rødbedesaft (særdeles høj i den vigtige folinsyre) og Grønkålsjuice eller hvorfor ikke prøve vores nye Eliksir Vitality Juice som booster din energi og modvirker træthed samt uligevægtig madtrang.

Hvedegræs Saft og Glutenallergi

Vores hvedegræs juice er særdeles velegnet til mennesker med gluten allergi- eller sensitivitet da allergien stammer fra det gluten som forekommer i selve kornet af planten. Vores hvedegræs dyrkes på økologiske marker og høstes i det tidlige græs stadie inden planten udvikles til egentligt korn og altså inden planten indeholder nogen form for gluten. 

Hvedegræsset saftpresses øjeblikkeligt efter høst og hurtigryses for at garantere optimal ernæringsmæssig værdi og indhold. Mange af de bestanddele som findes i kornet eller melet findes ikke i selve hvedegræsset. Det betyder at de mennesker som normalt rearerer dårligt på hvedemel eller hvedekerner sagtens kan indtage hvedegræs. Vi har mange kunder med cøliaki, gluten sensitivitet og andre fordøjelsestilstande som nyder godt af vores hvedegræs.

Hvordan nedfryser I Jeres saft produkter?

Vi nedfryser vores hvedegræs juice til -20 grader Celsius via en særlig hurtigfrysningsteknik (blast freezing) indenfor 30 minutter efter høst i vores specialiserede frysere. Dette sikrer at vitaminerne, mineralerne og de sunde enzymer bibeholdes. Vi serverer vores LiveWheatgrass juice i praktiske 28 ml. genbrugelige bægre. Så kan du derfor nemt selv bestemme hvor mange bægre du vil drikke ad gangen og du kan nemt tage dem med på arbejde. 

Vi gennemgår løbende forskning af vores frosne juice produkter gennem uafhængige universiteter og resultaterne viser at vores juice indeholder det samme niveau af næringsstoffer (antioksidanter og klorofyl) som friskpresset juice. 

Se også under spørgsmålet ”Hvad er forskellen mellem friskt og frossent hvedegræs?”

Hvor kan jeg læse mere om Hvedegræs og sundhedsfordelene?

Læs mere om sundhedsfordelene i hvedegræs juice: 

Verdens første og eneste dedikerede online bibilotek hvor du kan læse oprindelige forsknings artikler om forskellige sundhedsfordele. www.wheatgrassevidence.org

Juice Fasting and Detoxification:

Using the Healing Power of Fresh Juice to Feel Young and Look Good by Steve Meyerowitz
Click here

Check out the Juicemaster website for health benefits and juicing information:
www.juicemaster.com/juice-therapy/

Ann Wigmore’s Hippocrates Centre 
Click here

The Wheatgrass Book by Ann Wigmore.
Click here