At yde vores bedste, uanset om det er på arbejde, hjemme eller under sport og motion er afgørende. Vi ved, at en afbalanceret, varieret kost fuld af frisk frugt og grøntsager vil hjælpe med at opnå dette. Nogle gange er vores almindelige kost dog bare ikke nærende nok, og vi har brug for et superfood-boost.

Præstations-fremmende ernæring

Hvad hvis du kunne øge dit energiniveau, koncentration og fokus med en lækker tilføjelse til din kost? Vores gårdsdyrkede superfoodsafter er utroligt rige på næringsstoffer og enzymer, der hjælper med at støtte din tarm- og fordøjelsessundhed og får dig til at føle dig fantastisk.

Hvordan hvedegræssaft kan støtte dit helbred

 • Energi & vitalitets booster

  Vores markdyrkede hvedegræssaft, som er produceret på vores gård, understøtter optimale energiniveauer og hjælper med at reducere træthed. Du vil mærke et øjeblikkeligt og varigt energiboost.

 • Ydeevne

  Hvis din krop får næring, vil du blomstre - så enkelt er det. Maksimal ydeevne, både mentalt og fysisk, er kun mulig, når vi giver vores krop de næringsstoffer, den har brug for.

 • Immunforsvaret og blodsundhed

  Hvedegræssaft indeholder høje niveauer af klorofyl og er rig på vitamin A, B5, B12 og E hvilket hjælper med at støtte dit immunsystem og blodcellefunktion.

Flere måder Hvedegræssaft kan støtte dit helbred

Vi forstår, at ernæring er kernen i et sundt liv. Derfor har vi specialiseret os i at producere originale superfood-safter, der gavner dig på så mange måder.

 • Booster Immunsystemet

  Det at støtte vores immunforsvar handler ikke kun om at undgå forkølelse og influenza.

  Læs mere 
 • Forbedrer fordøjelsen

  Fordøjelsen er grundlaget for godt helbred og energi.

  Læs mere 
 • Forbedrer fordøjelsen

  At opnå vedvarende vægttab kan være en udfordring.

  Læs mere 
 • Reducerer kolesterol

  At spise superfoods kan hjælpe med at sænke kolesterolniveauet.

  Læs mere 
 • Optimerer hudens sundhed

  Spis dig til strålende sund hud.

  Læs mere 

Seneste blogindlæg

1 af 3