At yde vores bedste, uanset om det er på arbejde, hjemme eller under sport og motion er afgørende. Vi ved, at en afbalanceret, varieret kost fuld af frisk frugt og grøntsager vil hjælpe med at opnå dette. Nogle gange er vores almindelige kost dog bare ikke nærende nok, og vi har brug for et superfood-boost.

Performance-boosting nutrition

Hvad hvis du kunne øge dit energiniveau, koncentration og fokus med en lækker tilføjelse til din kost? Vores hjemmedyrkede, økologisk producerede superfoods er utroligt rige på næringsstoffer og enzymer for at hjælpe med at støtte din tarm- og fordøjelsessundhed og få dig til at føle dig fantastisk.

Hvordan hvedegræssaft kan støtte dit helbred

 • Energy & vitality booster

  Our organic outdoor grown wheatgrass juice, produced at our farm,  supports optimum energy levels and helps reduce tiredness and fatigue. You’ll notice an immediate and lasting energy boost.

 • Ydeevne

  Hvis din krop får næring, vil du blomstre - så enkelt er det. Maksimal ydeevne, både mentalt og fysisk, er kun mulig, når vi giver vores krop de næringsstoffer, de har brug for.

 • Immunity & blood health

  Hvedegræssaft indeholder høje niveauer af klorofyl og er rig på vitamin A, B5, B12 og E for at booste dit immunsystem og blodcellefunktion.

Flere måder Hvedegræssaft kan støtte dit helbred

Vi forstår, at ernæring er kernen i et sundt liv. Derfor har vi specialiseret os i at producere økologiske superfood-safter, der gavner dig på så mange måder.

 • Booster Immunsystemet

  Det at støtte vores immunforsvar handler ikke kun om at undgå forkølelse og influenza.

  Læs mere 
 • Forbedrer fordøjelsen

  Fordøjelsen er grundlaget for godt helbred og energi.

  Læs mere 
 • Forbedrer fordøjelsen

  Achieving sustainanle weight los can be a challenge.

  Læs mere 
 • Reducer kolesterol

  At spise superfoods kan hjælpe med at sænke kolesterolniveauet.

  Læs mere 
 • Optimer hudens sundhed

  Spis dig til strålende sund hud.

  Læs mere 

Seneste blogindlæg

1 af 3