3 grunde til at detoxe regelmæssigt

3 grunde til at detoxe regelmæssigt - Britt's Superfoods DK

Folk synes ofte at det er lidt mærkeligt ikke at spise 'rigtig' mad i flere dage. Men det er som et indvendigt brusebad – helt fantastisk for dit helbred, hvis det gøres korrekt.

Hvorfor rense/detox?

Detoxing er naturens måde at fremskynde restitution og reparation. Vi synes alle, det er vigtigt at rense vores krop hver dag – afgiftning/rensning er simpelthen et indvendigt brusebad!

Det giver kroppen mulighed for at genoprette balancen, fjerne toksiner og overskydende fedt – alt det hæmmer vitaliteten. Under udrensningen letter du fordøjelsesprocessen ved at erstatte måltider med rå, økologiske, friskpressede næringstætte safter, som giver dig en fuld ladning af helbredende og energigivende næringsstoffer.

Når først fibrene i grøntsagerne og frugt med lavt GI er nedbrudt, optages vitaminer, phytonutrienter, mineraler, aminosyrer og gavnlige enzymer meget hurtigt af kroppen.

Resultatet af en saft-rens er: naturligt vægttab, glødende hud, lysere øjne, renere blod, lever, nyrer – og en forfriskende følelse af optimisme og livsglæde!

Overbelastning af toksiner i kroppen 


I dagens verden er vi ved at blive syge af en overbelastning af giftstoffer i kroppen. Som nation er vi overernærede og underernærede, fordi vi spiser fødevarer, der er opbrugt af næringsstoffer og indeholder pesticider, gødning, hormoner, antibiotika og kunstige fødevarekemikalier. Selv vores drikkevand indeholder klor og syntetisk østrogen.
Disse toksiner er lagret i fedtceller, væv, kropslige organer - selv hjernen. Træthed, allergier, vægtøgning, lav energi, dårlig immunitet og mange andre sundhedstilstande er alle tegn på, at vi ikke afgifter ordentligt.
Når du starter på en saft-rens, er det som en forårsrengøring: du hjælper din krop til kraftigt at nedbryde fedtceller, som derefter er i stand til at flytte ophobede giftstoffer væk via blodbanen, fordøjelsessystemet, urinvejene og leveren. Du giver dine organer en ferie fra deres travle job, konditionerer dem til at øge dit energiniveau naturligt og fremme sundt vægttab og frisk strålende hud.


1. Fysiske fordele


De fysiske fordele er dem, du først bemærker. Da toksinerne er lagret i de store organer, hjælper afgiftning disse områder mest. De organer, der gavner mest, er leveren, maven og tyktarmen. Afvænningsprocessen gør det muligt for disse organer at arbejde mere effektivt og på deres optimale niveauer.

Fysiske detox fordele:

◦ Vægttab
◦ Øget energiniveau
◦ Reduceret cellulite og oppustethed
◦ Forbedret: vægtkontrol, tarmsundhed, kostvaner
◦ Klarere hud og øjne
◦ Mindsker alderstegn
◦ Foryngelse af alle større organer
◦ Forbedret cirkulation og klarere blod
◦ Forbedret immunsystem på grund af eliminering af frie radikaler

2. Psykologiske fordele


Der er også mange flere subtile fordele, da de ophobede toksiner og frie radikaler i kroppen også påvirker hjernens funktioner. Mange mennesker rapporterer, at de oplever øget mental klarhed, forbedret fokus og en følelse af ro under og efter en saft-rens.

Efter en detox vil du mærke disse fordele:

◦ Afbrudt vanen med usundt fokus på mad
◦ Nedsat trang
◦ Forbedret koncentration
◦ Forbedret søvnmønster
◦ Ro i sindet
◦ Forbedret mental klarhed

3. Livstilsændringer

Den sunde følelse kan være vanedannende og føre til, at du ønsker at ændre din livsstil mere permanent ved at fjerne dårlige vaner og træffe sundere livsstilsvalg.

Er du inspireret – men er du i tvivl om, hvor du skal starte? Tjek vores Detox-pakker ud og gør dig klar til en detox-rejse med Britt i næste uge. De langsigtede fordele kan være ret revolutionerende og overraskende.

Tilbage til blog