Hvordan sikre man at hvedegræssaft forbliver frisk i længere tid?

Hvordan sikre man at hvedegræssaft forbliver frisk i længere tid?

Opbevaring af frisk hvedegræssaft er afgørende for at bevare dens næringsværdi. Typisk skal saften opbevares på køl og indtages inden for tre dage for at bevare dens friskhed. Men hos Britt's Superfoods har vi perfektioneret en specialiseret frysemetode, der sikrer, at alle næringsstoffer bliver bevaret..

Vi fryser vores hvedegræssaft og andre safter inden for få minutter, og for at bevare deres integritet. Omfattende forskning udført i samarbejde med uafhængige universiteter har bekræftet, at vores frosne safter bevarer de samme niveauer af antioxidanter og klorofyl som friskpressede modparter.

Vores udendørs dyrkede hvedegræssaft gennemgår lynfrysning umiddelbart efter saftning. Undersøgelser viser, at der ikke er noget tab af antioxidanter og klorofyl i op til to år i fryseren.

N[r du har taget hvedegræssaften ud af fryseren, så indtag den så snart den er optøet for optimal næringsstoffer og enzymer.

Hos Britt's Superfoods gør vi det nemt for dig at nyde fordelene ved hvedegræssaft. Vores praktiske enkeltposer er frysevenlige, så de er nemme at få fat i og bruge når du ønsker det.

Oplev bekvemmeligheden og friskheden af ​​vores hvedegræssaft ved at bestille fra vores butik i dag! Besøg vores webbutik her i dag for at afgive din ordre.

Tilbage til blog