Hvilke fødevarer indeholder meget C-vitamin?

Hvilke fødevarer indeholder meget C-vitamin?

C-vitamin, også kendt som ascorbinsyre, er et kraftfuldt næringsstof, der spiller en afgørende rolle i at støtte et sundt immunsystem, fremme hudens sundhed. At spise fødevarer, der er rige på C-vitamin, er vigtigere end nogensinde, hvis vi ønsker at blive så sunde som muligt.


Så hvordan kan vi opfylde vores daglige C-vitaminbehov?

Citrusfrugter:

Når det kommer til C-vitamin er citrusfrugter ofte de første man tænker på. Appelsiner, grapefrugter, citroner og limefrugter er alle fremragende kilder til dette immununderstøttende næringsstof. Uanset om de nydes frisk som en snack eller presset ned i et forfriskende glas saft, er citrusfrugter en velsmagende og nem måde at øge dit C-vitaminindtag på.

Peberfrugter:

Vidste du, at peberfrugter indeholder mere C-vitamin end de fleste citrusfrugter? Røde, gule og grønne peberfrugter er alle fyldt med dette vigtige næringsstof, hvilket gør dem til en farverig tilføjelse til ethvert måltid. Tilføj dem til salater eller nyd dem rå med hummus. 

Broccoli:

Denne grøntsag er ikke kun rig på C-vitamin, men giver også fibre, vitamin K og A og andre vigtige næringsstoffer. Damp den, rist den eller blend den for at få en nærende og smagfuld tilføjelse til dine måltider. Vi har gjort dette enkelt for dig med vores broccoli, selleri, soursop saft.

Jordbær:

Ikke alene er jordbær lækre, men de er også fyldt med C-vitamin. Disse saftige bær er perfekte til at snacke, tilføje til smoothies eller til at toppe din morgenmad. Med deres søde smag og imponerende ernæringsprofil er jordbær en alsidig frugt, der nemt kan inkorporeres i din kost.

Kiwi:

Lad ikke deres lille størrelse narre dig – kiwier er fyldt med C-vitamin. Disse flotte frugter er ikke kun lækre, men også utroligt nærende. Nyd dem alene, blend dem til smoothies, eller tilføj dem til frugtsalater for at få en forfriskende smagsoplevelse og C-vitamin.

 

MG

Serving % RDA

Rød peberfrugt

95

106

Appelsinsaft

93

103

Broccoli

51

57

Jordbær

49

54

Kiwi frugt (1)

64

71

Britt’s Superfoods grønkålssaft 

120

200

Britt’s Superfoods broccoli, selleri, soursop saft

74.6

83.2


 Britt's Superfoods Grønkålssaft:

Lad os ikke glemme grønkålens kraft! Vores Britt's Superfoods Grønkålssaft er en praktisk måde at booste dit C-vitaminindtag på. Den er lavet af frisk, økologisk grønkål, og er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Nyd den alene eller bland den i dine yndlingssmoothies for at få en ekstra ernæringsmæssig boost. Britts Superfood Grønkålssaft er en rå og levende saft som også er en ekstraordinær god kilde til A-vitamin, C-vitamin og K-vitamin. 

At inkorporere fødevarer med højt indhold af C-vitamin i din kost er en enkel, men effektiv måde at støtte dit immunsystem og generelle sundhed på. Fra citrusfrugter og peberfrugter til jordbær, kiwi, broccoli og Britt's Superfoods grønkålsaft, er der masser af lækre muligheder at vælge imellem.

Så næste gang du planlægger dine måltider, skal du sørge for at få en masse af disse nærende muligheder og give dit immunsystem et boost! Vi har gjort dette nemt for dig med vores færdiglavede superfoodsafter. Du kan bestille din saft ved at besøge vores webbutik her i dag.

 

Tilbage til blog