Hvem opfandt hvedegræssaften?

Britt drinking Wheatgrass Juice

Rødderne af hvedegræssaft rækker tilbage gennem tiden, sammenflettet med gamle traditioner og praksis. For århundreder siden skænkede hinduer hvedegræsplanter som offer til Modergudinden, og i det persiske samfund blev dyrkningen af ​​hvedegræs en rituel fejring af Nowruz, det persiske nytår, der dateres tilbage til det 6. århundrede f.Kr.

Spol frem til 1930'erne, hvor Dr. Charles Schnabel spillede en central rolle i populariseringen af ​​hvedegræs. Han introducerede pulveriseret hvedegræs og gjorde det til en anerkendt vitaminrig fødevare i USA og Canada. Dette markerede et væsentligt skridt i at bringe fordelene ved hvedegræs til et bredere publikum.

Det var dog først i 1970'erne, at hvedegræs for alvor kom i rampelyset, takket være Ann Wigmores indsats. Anerkendt som grundlæggeren af ​​Hippocrates Health Institute, blev Wigmore en ivrig fortaler for hvedegræssaft. Hun blev fortaler for, at inkludere hvedegræssaft i en raw food kost og hævdede, at hvedegræs renser kroppen for toksiner, samtidig med at det giver en sund balance af essentielle næringsstoffer.

I dag er hvedegræssens popularitet steget kraftigt, med adskillige firmaer, der tilbyder denne grønne eliksir. Blandt dem skiller Britt's Superfoods sig ud som en pioner inden for at levere udendørs dyrket hvedegræssaft, der udnytter den reneste essens, som naturen har at byde på.

Mens vi fortsætter med at omfavne de holistiske fordele ved hvedegræs, forbliver Britt's Superfoods dedikeret til at levere den fineste top kvalitets udendørs dyrkede hvedegræssaft, der inviterer dig til at opleve den vitalitet og godhed, naturen har at byde på.

For at bestille din saft, skal du blot besøge vores webbutik her i dag og begynd din rejse til velvære.

Tilbage til blog