Blueberry Nettle Cheesecake Bars: En vegansk fornøjelse

Blueberry Nettle Cheesecake Bars: En vegansk fornøjelse - Britt's Superfoods DK

Forkæl dig selv med naturens dejlige smag med disse Blåbær Cheesecake Barer. Fuldstændig vegansk og glutenfrie, og er spækket med næringsstoffer.

Ingredienser:

  • 1 kop valnødder (100 gram)
  • 1/2 kop græskarkerner (70 gram)
  • Knivspids salt
  • 6 dadler, udstenede
  • 1 portion Britts Superfoods blandet grønt saft 
  • 3 kopper nældeblade
  • 2 kopper cashewnødder, udblødt i 4 timer
  • 1/4 kop ahornsirup
  • 3/4 kop mandelmælk
  • 1/2 kop kokosolie, smeltet
  • 2 kopper blåbær
  • Skal af 1 citron
  • Saft af 1 citron
  • 1 tsk vanilje
  • 1/2 kop kokossmør, smeltet




Fremgangsmåde:

1. Bund: Blend valnødder, græskarkerner, salt, dadler og 2 spiseskefulde ahornsirup, indtil de er klistrede. Tryk godt fast i en forberedt kageform og lad det afkøle.

2. Nældelag: Blancher brændenælder, og blend derefter med 1 kop udblødte cashewnødder, Britt's Superfoods-saft, mandelmælk, citronskal og saft af ½ citron og 50 g smeltet kokossmør, indtil den er glat. Fordel over den afkølede bund og frys den til den er fast.

3. Blåbærlag: Blend resten af ​​de udblødte cashewnødder, vilde blåbær, ahornsirup, mandelmælk, citronskal og saft af ½ citron, vanilje og 50 g smeltet kokossmør til cremet. Læg den afkølede brændenældeblanding i lag og frys, indtil den er helt sat.

Lad den tø lidt op inden servering og skær den i stænger.


Nyd processen med at skabe disse dejlige Blåbær Cheesecake Barer og nyd hver bid af denne veganske lækre godbid!

Tilbage til blog

20 % rabat på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Få velværetips, eksklusive rabatter og konkurrencer.

Tilbuddet gælder for nye kunder ved køb af en måneds forbrug af Superfood Juice.

Tak!