Forkæl dig selv med naturens dejlige smag med disse Blåbær Cheesecake Barer. Fuldstændig vegansk og glutenfrie, og er spækket med næringsstoffer.
Ingredienser:
- 1 kop valnødder (100 gram)
- 1/2 kop græskarkerner (70 gram)
- Knivspids salt
- 6 dadler, udstenede
- 1 portion Britts Superfoods blandet grønt saft
- 3 kopper nældeblade
- 2 kopper cashewnødder, udblødt i 4 timer
- 1/4 kop ahornsirup
- 3/4 kop mandelmælk
- 1/2 kop kokosolie, smeltet
- 2 kopper blåbær
- Skal af 1 citron
- Saft af 1 citron
- 1 tsk vanilje
- 1/2 kop kokossmør, smeltet
Fremgangsmåde:
1. Bund: Blend valnødder, græskarkerner, salt, dadler og 2 spiseskefulde ahornsirup, indtil de er klistrede. Tryk godt fast i en forberedt kageform og lad det afkøle.
2. Nældelag: Blancher brændenælder, og blend derefter med 1 kop udblødte cashewnødder, Britt's Superfoods-saft, mandelmælk, citronskal og saft af ½ citron og 50 g smeltet kokossmør, indtil den er glat. Fordel over den afkølede bund og frys den til den er fast.
3. Blåbærlag: Blend resten af de udblødte cashewnødder, vilde blåbær, ahornsirup, mandelmælk, citronskal og saft af ½ citron, vanilje og 50 g smeltet kokossmør til cremet. Læg den afkølede brændenældeblanding i lag og frys, indtil den er helt sat.
Lad den tø lidt op inden servering og skær den i stænger.
Nyd processen med at skabe disse dejlige Blåbær Cheesecake Barer og nyd hver bid af denne veganske lækre godbid!