Blueberry Nettle Cheesecake Bars: En vegansk fornøjelse

Blueberry Nettle Cheesecake Bars: En vegansk fornøjelse

Forkæl dig selv med naturens dejlige smag med disse Blåbær Cheesecake Barer. Fuldstændig vegansk og glutenfrie, og er spækket med næringsstoffer.

Ingredienser:

  • 1 kop valnødder (100 gram)
  • 1/2 kop græskarkerner (70 gram)
  • Knivspids salt
  • 6 dadler, udstenede
  • 1 portion Britts Superfoods blandet grønt saft 
  • 3 kopper nældeblade
  • 2 kopper cashewnødder, udblødt i 4 timer
  • 1/4 kop ahornsirup
  • 3/4 kop mandelmælk
  • 1/2 kop kokosolie, smeltet
  • 2 kopper blåbær
  • Skal af 1 citron
  • Saft af 1 citron
  • 1 tsk vanilje
  • 1/2 kop kokossmør, smeltet




Fremgangsmåde:

1. Bund: Blend valnødder, græskarkerner, salt, dadler og 2 spiseskefulde ahornsirup, indtil de er klistrede. Tryk godt fast i en forberedt kageform og lad det afkøle.

2. Nældelag: Blancher brændenælder, og blend derefter med 1 kop udblødte cashewnødder, Britt's Superfoods-saft, mandelmælk, citronskal og saft af ½ citron og 50 g smeltet kokossmør, indtil den er glat. Fordel over den afkølede bund og frys den til den er fast.

3. Blåbærlag: Blend resten af ​​de udblødte cashewnødder, vilde blåbær, ahornsirup, mandelmælk, citronskal og saft af ½ citron, vanilje og 50 g smeltet kokossmør til cremet. Læg den afkølede brændenældeblanding i lag og frys, indtil den er helt sat.

Lad den tø lidt op inden servering og skær den i stænger.


Nyd processen med at skabe disse dejlige Blåbær Cheesecake Barer og nyd hver bid af denne veganske lækre godbid!

Tilbage til blog