Airfryer Arancini Opskrift

Airfryer Arancini Opskrift - Britt's Superfoods DK
Til vores dejlige mænd! Til de fædre, der arbejder hårdt hele dagen og stadig kommer hjem med et smil – du fortjener virkelig en medalje... og en fortjent snack! Så hvorfor ikke prøve vores sunde og lækre AirFryer Arancini! 🍘

Ingredienser:

  • 15 g usaltet smør
  • 1 løg, finthakket
  • Ærter efter smag
  • 1 stort fed hvidløg, knust
  • 200 g risotto ris
  • 700 ml varm grøntsagsfond
  • 50 g parmesan, fint revet, plus ekstra til servering
  • 125 g mozzarella
  • 100 g almindeligt mel
  • 2 æg, pisket
  • 100 g tørret brødkrummer (vi brugte panko)
  • Olivenolie (evt. spray)
  • Britts Superfoods hvedegræssaft 


Metode:

Smelt smørret i en stor gryde ved middel varme og steg løg og hvidløg i 5 minutter, indtil det er blødt. Rør risene i og kog i 1 min., tilsæt derefter halvdelen af ​​fonden under godt omrøring.

Fortsæt med at koge risottoen i 20 minutter, omrør ofte og tilsæt mere bouillon, efterhånden som den er absorberet, indtil risene er møre og cremede. Rør parmesanen i og smag til. Fordel den ud på en bakke og lad den afkøle til stuetemperatur.

Skær mozzarellaen i 12 stykker og dup den tør med køkkenpapir.

Form risottoen til 12 lige store kugler. Flad en af ​​kuglerne i håndfladen og tilsæt et stykke mozzarella. Få kanterne op for at dække det, og rul den derefter til en pæn kugle. Lav 12 kugler.

Rul hver risottokugle i melet, efterfulgt af ægget og til sidst brødkrummerne, indtil de er jævnt dækket. Afkøl indtil de er klar til at luftstege eller indtil at de holder deres form godt.

Opvarm air-fryeren til 190C. Sprøjt arancinien med olivenoliesprayen og kog i portioner i 10-15 minutter, indtil de er sprøde og gyldenbrune. Drys med parmesan inden servering.

Vi blandede yoghurt, mynte og en Britts Superfoods hvedegræssaft portion til dippen for den ekstra smule næring og smag! 🍘🌱




Vi brugte en air fryer til denne opskrift, da den bruger op til 75 % mindre fedt, hvilket gør den til et ideelt valg, hvis du leder efter en opskrift med færre kalorier. 

Tilbage til blog

Tak!