10 tegn på at du har brug for en detox

10 tegn på at du har brug for en detox - Britt's Superfoods DK

Forestil dig et forfriskende indvendigt brusebad - du føler dig fantastisk og energisk efter. Dette er virkelig, hvad en detox er, og der er mange fordele. Spørgsmålet er ikke 'hvis' du skal lave en detox, men snarere 'hvornår'.

Hvis du svarer "ja" til to eller flere af nedenstående spørgsmål - er du klar til din detox nu.

1. Du har ofte lyst til sukker,
2. Du har problemer med fordøjelsen,
3. Du spiser sundt, men føler dig ikke sund,
4. Din hud er ikke klar,
5. Du mangler konstant energi,
6. Du koncentrerer dig ikke og føler dig tåget,
7. Du kæmper med din vægt,
8. Du har humørsvingninger og føler dig nogle gange deprimeret,
9. Dine hormoner er ikke i en sund balance,
10. Du oplever ledsmerter


Hvorfor skal vi detoxe?

Detoxing er naturens metode til at fremskynde helings- og reparationsprocessen. Ligesom vi alle anser det for vigtigt at rense vores kroppe dagligt, er afgiftning beslægtet med et indre bad.

Denne proces giver kroppen en chance for at genvinde ligevægten, eliminere toksiner og smide overskydende fedt - alt dette hæmmer vores vitalitet. Under afgiftningen forenkles fordøjelsesprocessen ved at erstatte måltider med rå, økologisk, friskpresset juice, der er rigeligt af næringsstoffer, og derved tilføre et væld af helbredende og energigivende næringsstoffer.

Når først fibrene i grøntsagerne og frugter med lavt GI er nedbrudt, absorberer kroppen hurtigt vitaminer, phytonutrienter, mineraler, aminosyrer og gavnlige enzymer.

Resultatet af en juicerens inkluderer naturligt vægttab, strålende hud, lysere øjne, renset blod, lever, nyrer og en foryngende følelse af optimisme og entusiasme for livet. Det er en videnskabeligt venlig tilgang til at forbedre ens sundhed og velvære.


Sådan afgiftes du med Britts Superfood-programmer

Du kan beslutte at 'gå all in' og erstatte alle måltider med sunde Superfood-saft, eller du kan beslutte at erstatte et eller to måltider med friske safter. Interessant nok, hvis du drikker Superfood-saft, vil du ikke føle dig sulten. Det skyldes, at vi ofte 'overspiser', men faktisk er 'underernærede'. Når du drikker Superfood-safterne får du al den næring, din krop har brug for, og du føler dig derfor ikke sulten.

Under din detox har du stadig brug for tre måltider om dagen, men i stedet for den sædvanlige mad erstatter du med sunde Superfood-saft.

Lækre Detox opskrifter

Hvedegræns udrenser
4 portioner Britts Superfood hvedegræssaft
1/2 - 1 bananer
Æble- & mangosaft - god kvalitet fra supermarkedet - eller friskpresset
Håndfuld ananasstykker (du kan få frosset i supermarkedet).
Du skal blot blande en kugle eller lignende

Hvedegræs & ingefær energidrik

Elixir vitalitetsjuice


Rødbede & rå chokolade Booster

  • 3 portion af vores Britts Superfood rødbedesaft (eller 1 rødbede skrællet)
  • 1/2-1 banan
  • Æble- & mangosaft fra supermarkedet - eller friskpresset
  • 1/2 agurk.
  • Blend blot i en Nutribullet eller lignende maskine

Grønkål, mynte & Maca rod Detox saft

 

Kickstart din sundhed med vores nærende detox-saftportioner

En blanding af økologiske ingredienser, der lover en hel kropsrensning. Vores juiceshots holder dig mæt i længere tid, så du kan fokusere på din udrensningsrejse. Spækket med essentielle næringsstoffer, antioxidanter og tarmvenlige enzymer designet til at rense og give energi. Derudover vil du modtage en e-bog, der indeholder hele programmet, skrevet af Dr. Britt Cordi, PhD. Med pre & post detox tips til at hjælpe dig med at forberede, lækre opskrifter, yoga rutiner og en indkøbsliste.

 

Tilbage til blog