Juice Klubben

Månedlig abonnement Program sammensat til dig.

Vores Programmer

Hvad er juiceklubben?

Juiceklubben er et månedligt abonnementsprogram med permanent reducerede priser og gratis levering, designet til at gøre dit liv lettere. Bland og vælg mellem vores store udvalg af friskpressede safter, som er tilpasset dine sundhedsbehov. Det er en rullende abonnementskontakt, som du til enhver tid kan annullere (vi har en 60-dages opsigelsesperiode). Inden hver levering er klar til at blive sendt giver vi dig besked.

FRISK

Vi lynnedfryser vores Hvedegræs- og SuperFood safter inden for få minutter efter de er høstet, for at bevare de vigtige vitaminer, mineraler og enzymer.

ØKOLOGISK

Vores Hvedegræs og Superfoodsafter dyrkes udendørs i muldjord ved traditionelle økologiske landbrugsmetoder.

FRI FRA

Intet tilføjet og intet taget væk. Britt's Superfoods produkter indeholder ingen kunstige farver, smagsstoffer eller konserveringsmidler og er 100% rå, Vegane og Glutenfri.

Alle pakker indeholder

  • 30 portioner pr. pose
  • 110% garanti
  • Eksklusive rabatkoder
  • Langtids sundhedsfordele
  • Eksklusiv loyalitetsbonus
  • Ugentlig sundhedsrådgivning
  • Gratis fragt
  • Unikke opskriftsvideoer

Hvordan virker det?

Vælg et program for hvor mange poser du vil have pr. måned.

Vælg hvilke Superfoodsafter du ønsker

Vælg en leveringsdato på indkøbssiden

Slap af og nyd dine Superfoodsafter med problemfri månedlig levering.

Vores Programmer

Vælg mellem vores udvalg af top kvalitets økologiske safter. Med safternes høje indhold af vitaminer og næringsstoffer giver det dig et ekstra boost i din hverdag! Vælg en dag, der passer dig, og vi sørger for resten. Inden hver levering er klar, giver vi dig besked, så du ved hvornår dine Superfoodsafter kommer. Juice klubben har permanent reducerede priser og gratis forsendelse!

1 Pose

Kr 600

2 poser leveres hver 2. måned
Pris 1200kr for 2 poser

KØB NU

2 Poser

Kr 1170

Hver Måned
Pris Per Pose Kr 585

KØB NU

3 Poser

Kr 1695

Hver Måned
Pris Per Pose Kr 565

KØB NU

4 Poser

Kr 2180

Hver Måned
Pris Per Pose Kr 545

KØB NU

6 Poser

Kr 3060

Hver Måned
Pris Per Pose Kr 510

KØB NU

Disse priser inkluderer en ekstra 11% rabat.

Vilkår & Betingelser

Ingen kontrakter

Vi hos Britt's Superfoods synes ikke, at det skal være nødvendigt at vores kunder skal kontraktbindes for at kunne nyde vores lækre sunde safter. Hvis du ønsker at annullere abonnementet, skal du blot skrive til os. Vi har en 60-dages afbestillingsperiode (Se Vilkår & Betingelser). Du kan ændre dit abonnement når du vil og til hvad du vil. Programmet er designet til at give dig Superfoodsafter på den mest økonomiske og bekvemme måde.

Hvorfor deltage i juiceklubben?

Her hos Britt's Superfoods brænder vi for den sunde livsstil og optimale ernæring, men vi forstår også, at det ikke altid er nemt at træffe de sunde valg i hverdagen. Så vi står til rådighed for at hjælpe dig og din familie med at gøre det simpelt og bekvemt at være sund. Vi producerer og lynfryser inden for minutter den 100 % rene, økologiske, friske Superfoodsaft og sender den direkte til din dør. Du kan derefter tilføre de frosne superfood-portioner til din foretrukne saft eller friskpressede smoothies.