forskellen FAQ

Frossent hvedegræs er mindst ligeså indholdsrigt i vigtige vitaminer, mineraler og enzymer som frisktpresset hvedegræs.

Når man nedfryser madvarer og juice, reduceres den molekylære aktivitet drastisk men dette betyder ikke at aktiviteten standser eller helt stopper. Jo stærkere en fryse temperature, jo langsommere er den molekylære aktivitet og jo bedre er kvaliteten af madvaren eller juicen. Vores juice produkter holdes på en -30°C fryse temperature hvilken gør kvaliteten helt fantastisk.

Når det kommer til frossent undendørs-groet hvedegræs juice, er dette langt bedre end indendørs groet frisk juice som kan købes eller som du selv kan dyrke. Spørgsmålet burde snarere være: Hvad er forskellen mellem udendørs dyrket hvedegræs og indendørs bakkegroet hvedegræs?

Fordelene ved udendørs dyrket hvedegræs i forhold til indendørs bakkegroet hvedegræs:

Selve rodsystemet vokser 6 gange dybere end bakkegroet da vores hvedegræs vokser i rigtigt økologisk muld og jord på markerne udenfor.

Hvedegræsset vokser over en periode på 2-3 måneder i forhold til kun 14 dage med bakkegroet hvedegræs. Dette betyder at vores produkter er betydeligt højere i næringsværdi.

Hvedegræs dyrket udenfor er 50% højere i klorofyl end bakkegroet da det vokser i naturligt dagslys samt i en periode over 2-3 måneder

Unødvendigt sukker i planten elimineres da det har tid til at omdannes til vigtige næringsstoffer.

Mug og skimmel forekommer ikke i hvedegræs dyrket udenfor i rigtig jord og muld. Derfor er der heller ikke bivirkninger ved vores produkter som normalt ville karakteriseres som ”afgiftningsprocess” eller ”detoxing”

Juicen smager betydeligt bedre i udendørsdyrket hvedegræs da der ikke forekommer undødvendigt sukker og mug/skimmel.

Problemet med indendørs-groet hvedegræs:

Indendørsgroet hvedegræs vokser i lave plastbakker med kun meget lave mængder kompostPlanten vokser i kunstig belysning og indeholder derfor kun 50% klorofyl sammenlignet med klorofyl indholdet i planten dyrket udenfor.

Problemet med mug/skimmel i indendørs- og bakkegroet hvedegræs:

Mug og skimmel udskiller visse mængder af underlige giftstoffer kaldet mykotoksiner som kan give en forfærdelig smag og give bivirkninger såsom svimmelhed, kvalme og hovedpineHvedegræs som er dyrket med integritet udenfor smager dejligt og har en friskhed som simpelthen ikke kan opnås i bakkegroet. Så hvis du har haft en dårlig oplevelse med hvedegræs før, anbefaler vi at du prøver vores produkt så du virkelig kan opleve forskellen og fordelene. Det vil overraske dig positivt!

Fordelene ved at hurtig fryse vores juice:

Britt Cordi, PhD, har igennem sin enzym forskning over mange år, udviklet den unikke produktionsmetode PLANT OPTOÔ. Dette inkluderer en specialiseret hurtigfrysningsprocess som sikrer at juicen er frossen på blot få minutter.

Hurtigfrossent frugt og grøntsager beholder den høje næringsværdi i forhold til almindelig nedfrysning.

Når du nedfryser madvarer i din fryser derhjemme former der sig normalt store iskrystaller og madvaren bliver på en måde oprevet indefra hvilket giver den en anden karakter når den bliver optøet end den kvalitet den havde da den oprindeligt blev nedfrosset.

Hurtigfrosne madvarer nedfryses med overvældende kulde temperaturer hvilket forhindrer dannelsen af iskrystaller i de frosne varer.

Reultatet er fødevarer der bibeholder deres gode smag, konsistens, farve og næring

I virkeligheden er de fleste friskfrosne fødevarer bedre en friske rå fødevarer da de er høstet og frosset på modningstidspunktet i forhold til at være plukket umodent og så gennemgået en modningsprocess i indpakningen.

Du kan se i grafen forneden, fra en uafhængig undersøgelse, at antioksidanter og klorofyl i hvedegræsset forbliver på et stabilt niveau i over 2 år når det opbevares i en almindelig hjemmefryser.

Forskning foretaget af Plymouth Universitet i England i en uafhængig undersøgelse.