forskellen FAQ

Udendørs-groet hvedegræs har op til 48% højere klorofyl indhold og op til 28% højere antioxidant indhold, sammenlignet med bakkegroet hvedegræs juice. Du kan se resultaterne fra en uafhængig undersøgelse fra Plymouth University i England nedenstående:  

Indendørs- og bakkegroet hvedegræs indeholder meget unødvendigt sukker, da hvedegræsset gennemgår en hyper-accelereret vækst, og derfor ikke har tid til at omdanne sukker til næringsstoffer. Bakkegroet hvedegræs er også tilbøjeligt til at forme mug og skimmel da det omgivende miljø er unaturligt fugtigt og varmt i forhold til rigtige udendørs vejrforhold. Dette mug og skimmel frigiver mykotoksiner (gift stoffer) , som har en forfærdelig smag og kan forårsage bivirkninger såsom svimmelhed, kvalme og hovedpine.

Vores Hvedegræs, Byggræs, Grønkål og Rødbede dyrkes naturligt og økologisk udenfor i 2-3 måneder sådan som en naturlig process altid har haft til hensigt. Dette medvirker at vores produkter ikke indeholder det unødvendige sukker ej heller intet påviseligt skimmel, blot ren og ægte juice. Det gør vores juice smag 1000% bedre og når du drikker vores produkter er der ingen af ​​de bivirkninger som ofte fejlagtigt karakteriseres som “afgiftning” eller ”detoxing effekt”.