ELIXIR FAQ

Hvedegræs juice indeholder over 100 forskellige næringsstofffer, dog tillader loven os kun at at vise de næringsstoffer som giver mindst 15% af ADT. (Anbefalet daglig tilførsel)

Forneden kan du se en tabel for indholdet af vitaminer og mineraler i alle vores Livewheatgrass-Hvedegræs juicer samt ADT procent dele for de mest fremtrædende og vigtige næringsstoffer. Du kan finde en komplet liste over næringsstoffer i hvedegræs juice i bogen “Nature’s Finest Medicine” skrevet at Steve Meyerowitz eller på følgende hjemmeside www.wheatgrassevidence.org

Britt's Superfood Hvedegræssaft: 

Hvedegræs saft er i årevis blevet højt anbefalet af sundhedsterapeuter for dets næringsmæssige og sundhedsgivende egenskaber. Det er gængs nævnt som en “regnbue fødevare” på grund af den brede vifte af næringsmæssigt indhold og er uovertruffent i forhold til syntetiske produkter på markedet. 

Britt's rå og friske Hvedegræs saft er ekstraordinært højt i næringsstoffer og klorofyl og indeholder høje doser A Vitamin, B5 Vitamin, B12 Vitamin og E Vitamin. 

Når du drikker Brittøs Hvedegræs saft hjælper du dit helbred rigtigt godt på vej samt understøtter dit almene helbred ved at: 

 • Nære kroppen
 • styrke din fysik, mentale ydeevne og følelse af velvære
 • fremme et sundt immunforsvar
 • sunderstøtte sund hud, sundt hår og stærke negle
 • bidrage til udviklingen af røde blodlegemer
 • vedligeholde en sund livskraft samt give en håndgribelig, øjeblikkelig og langsigtet energiindsprøjtning.
 
Hvedegræs ADT (Anbefalet Daglig Tilførsel)
100ml RDA%
A Vitamin 409.33mcg 51%
B5 Vitamin 5.75 mg 98.5%
B12 Vitamin 95.86 mcg 1600%
E Vitamin 14.75 mg 147.5%

Rå og frisk grønkålsjuice er det perfekte supplement til hvedegræs juice. Det indeholder meget høje dosereinger af A Vitamin, C Vitamin og K Vitamin samt mineralet Mangan. 

Derfor er det super sundt at drikke grønkålsjuice og kan hjælpe med følgende:

 • Understøtte og vedligeholde sunde knogler, muskler, gummer og bindevæv.
 • Hjælpe med at beskytte cellerne fra oksidativt stress og dermed styrke dit almene helbred.
 • Hjælpe med udvikling af kollagen til vedligeholdelse af en sund hud.
 • Bidrage til udviklingen af røde blodlegemer og hjælpe med et sundt niveau af blod koagulation.
 

Det er som nævnt et perfekt supplement til hvedegræs og sammen vil disse to juice produkter hjælpe med at reducere træthed og give et konkret og mærkbart højt energi niveau

Grønkålssaft ADT (Anbefalet Daglig Tilførsel)
100ml RDA%
A Vitamin 15376IU 308%
C Vitamin 120mg 200%
K Vitamin 817mcg 1021%
Mangan 0.8mg 39%

Rå og frisk Rødbedesaft/Juice er særdeles højt i folinsyre og kan derfor hjælpe med følgende:

 • understøtte sundt blod og blodomløb
 • vedligeholde et sundt immunforsvar
 • fremme mental ydeevne
 • det hjælper også mor og barn i graviditet da det fremmer sund celledeling.
 

Igen er denne juice et perfekt supplement til Hvedegræs saft og grønkålssaft.

Rødbede saft ADT (Anbefalet Daglig Tilførsel)
100ml RDA%
Folinsyre (B9 Vitamin) 109 mcg 54%

Britts Elixir Vitality saft er smækfuld af energi og vitalitet. En super lækker frugtdrik rig på antioksidanter, friskpressede bær, Aloe Vera af bedste kvalitet og den helt unikke Macha grøn te

Ingredienserne er specielt udvalgt for deres bemærkelsesværdige og sundhedsmæssige fordele. Denne drik er specielt formuleret til at hjælpe kroppen opnå maksimalt potentiale for sundhed og ydeevne.

Vores Eliksir er 100% ren juice og indeholder 34% friskpresset granatæble, 34% friskpressede røde druer, 10% friskpressede hindbær, 18% friske goji bær, 3.5% Aloe Vera og 0.5 % Macha Te. Intet tilsat eller udvundet, 100% naturligt!

Det indeholder meget høje doser A- og C vitamin og endvidere indeholder det B2- og K vitamin samt Jern og Selen.

Elixir Vitality saft kan hjælpe med følgende:

 • bidrage til reducering af træthed og udmattelse og det hjælper med at øge vitalitet
 • hjælper foryngelses processen via celledeling.
 • hjælper ilttransporten i kroppen
 • vedligeholder sundt kollagen i kroppen – sund hud og negle
 • beskytter cellerne i kroppen mod oxidativt stress
 • understøtter sundt blod og blodomløb
 

Vidste Du?

Goji Bær

Disse bær er blevet brugt i årtusinder af kinesiske healere.

Goji bær er helt unikke idet de indeholder alle essentielle aminosyrer samt har den højeste koncentration af protein af alle frugt arter.

De indeholder 2.5 gange mere C vitamin end citron og indeholder flere carotenoider end nogen anden fødevare.

De indeholder 15 gange mere Jern end i spinat.

Granatæble, Røde Druer og Hindbær er alle kåret som særdeles gode antioksidanter med meget høje ORAC værdier (oxygen radical absorbance capacity) som krediterer dem blandt de mest top rangerende ORAC frugter i verden.

Matcha Grøn Te er fin-pulveriserede skygge dyrkede grønne te blade. Dette betyder at du indtager hele blade og din krop kan derfor drage fordele af alle næringsmæssige egenskaber.

Matcha te indeholder 14 gange så mange antioksidanter som blåbær

1 cup Matcha te har 10 gange so mange antioksidanter som en kop normal grøn te!

Matcha Grøn Te er rig på L-Theanin, en sjælden aminosyre der understøtter hjernens function med at fremme en tilstand af velvære, årvågenhed og afslapning

Aloe Vera Juice anses for at være en af Ayurveda’s primære eliksirer til at nære huden og vedligeholde almen sundhed.

Vi bruger kun geleen fra det indre blad på planten. Dette sikrer at alle de fordelagtige fibre og næringsstoffer bevares uden en bitter smag.

Vitality Eliksiren er et fantastisk supplement til hvedegræs juice og sammen kan de hjælpe med at reducere træthed og udmattelse mens det samtidigt giver et ekstra energi boost samt øget vitalitet.

Elixir Juice RDA
100ml RDA%
Vitamin A 275mcg 30%
Vitamin B2 0.2mg 25.5%
Vitamin K 20.7mcg 200%
Iron 1.6mg 18%
Selenium 9mg 16%

Hvis du gerne vil vide mere om hvordan Britts Hvedegræs saft eller vores andre produkter can gøre en forskel for din specifikke helbredsmæssige tilstand er du mere end velkommen til at kontakte os og bestille en gratis konsultation over telefonen. Hvis du gerne vil vide mere om hvordan Britts superfood safter can gøre en forskel for din specifikke helbredsmæssige tilstand er du mere end velkommen til at kontakte os og bestille en gratis konsultation over telefonen.

LiveWheatgrass-Hvedegræs Juice – Høst fordelen af naturen’s godhed – og føl dig godt tilpas…helt naturligt!Pr. 1 januar 2010 forbyder den Europæiske og Danske lovgivning os at antyde eller påstå ikke-medicinske produkter, såsom hvedegræs Juice, at være en behandling, helbredelse eller forebyggelse af sygdomme eller medicinske tilstande. Vi overholder denne lovgivning.

Se venligst også følgende link www.wheatgrassevidence.com for yderligere forskning i fordelene ved hvedegræs.

Vilkår/Betingelser

Mens vi personligt bruger hvedegræs produkter til at sikre os et godt helbred, er vi ikke, – og repræsentere heller ikke – medicinsk- eller sundheds- professionelle og vi giver udtrykkeligt ingen garanti for nogen sundheds-eller medicinske fordele opnået ved brug af hvedegræs juice. 

Du accepterer at påtage dig det fulde ansvar for enhver beslutning omkring brugen af vores produkter til ethvert formål, herunder også sundheds-eller medicinske formål og du påtager dig det fulde ansvar for eventuelle konsekvenser for dit helbred, enten ved indtagelse af vores produkter alene eller indtaget sammen med andre sundheds-eller medicinske produkter. Du accepterer at det er dit eget ansvar at rådføre en kvalificeret sundhedsprofessionel før indtagelse, især hvis du har en sundheds-eller medicinsk tilstand. 

LiveWheatgrass Ltd, herunder dets personale, direktører, partnere og konsulenter er ikke ansvarlige for eventuelle bivirkninger eller konsekvenser som følge af brugen af vores produkter eller fra brugen af opskrifter eller procedurer, foreslået, diskuteret eller anbefalet på denne hjemmeside eller andre steder.