En naturlig måde at nedsætte dit kolesterol niveau

Vi ved alle, at et for højt kolesteroltal er skadeligt for vores helbred, da det øger risikoen for hjertesygdomme. Kombineret med et nedsat indtag af mættede fedtstoffer, kan Superfoods hjælpe med at opnå gode kolesteroltal på en sund måde.

Spis for din sundhed

Forskning viser at spise superfoods, der er rige på B3 og B5 vitamin, kan hjælpe med at sænke kolesterolniveauet uden behov for medicin. Naturligt forekommende fytosteroler og phytostanoler i planter reducerer også "dårligt" kolesterol (også kaldt lavdensitet lipoprotein).

Hvordan Hvedegræssaft kan hjælpe dit helbred

Sundt kolesteroltal

Hvedegræssaft indeholder høje niveauer af A, B5, B12 og E vitamin, hvilket kombineret med effektive plante-steroler, kan hjælpe med at opnå et sundt kolesteroltal.

Styrker sund ernæring

1 portion af udendørs dyrket økologisk Hvedegræssaft svarer til 600 gr broccoli i næringsværdi. Dette betyder du her har en næringsrig, lav kalorie mulighed.

Optimal immunforsvar & sundt blod

Hvedegræssaft indeholder høje niveauer af Klorofyl og er rig på næringsstoffer der styrker immunforsvaret og sundt blod.

"Kendt som den "snigmorderen (silent killer)", fordi det er muligt at lide af for højt kolesterol uden nogen symptomer. Men for højt kolesteroltal er faktisk et alvorligt problem, som vi kan forbedre gennem vores kostvaner. Ved at inkludere et bredt udvalg af grøntsager, korn, frugter, bælgfrugter, nødder og frø, kan vi reducere vores niveau af "dårligt" kolesterol og opbygge en sund balance. Vores Superfoodsafter er fulde af naturlige næringsstoffer, som kan hjælpe dig med at forbedre din sundhed."

Dr. Britt Cordi, PhD - Ejer

Sundhedsfordelene ved Hvedegræssaft

GRATIS 48 timers levering

GRATIS 48 timers levering når du køber 2 eller flere poser

Penge retur garanti

Mærker du ikke fordelene efter 1 måned? Vi refunderer dig 110%.

Vær med i Juice klubben

Månedlig abonnement med yderligere 10% rabat fra shop prisen.

Hvedegræssaft

ØKOLOGISK

Vores friske rå, økologiske og markdyrkede Hvedegræs juice indeholder højere niveauer...

Blended Green Saft

ØKOLOGISK

Den unikke favorit, Blended Green juice indeholder 40% uforbejdet, råt Hvedegrassaft, 28%...

Rødbedesaft

ØKOLOGISK

Det er ikke underligt, at profesionelle atleter brugte rødbedejuice som en naturlig præstationsforstærker...