SUPERJUICE KLUBBEN 

Når du indskriver dig i vores SuperJuice Klub betyder det, at du har valgt at deltage i vores abonnement / medlemskabs program og det giver os rettigheden for at fradrage et månedligt gebyr fra din bankkonto på det beløb, der blev vist under checkout i bestillingsproceduren. Vi fratrækker aldrig beløb større end det beløb der er angivet, og kun det beløb som du indvilligede i gennem checkout i bestillingsproceduren. Medlemskabet (Juice Klubben) er en rullende kontrakt, og der er derfor ikke en udløbsdato. Dog vil medlemsskabet blive revideret hver 6. til 12. måned. 

Elsker at være en del af Juice Klubben, men har planer om ferie og er bekymret for din leverance som snart ankommer? 

Så giv os blot et opkald eller send os en e-mail, så udskyder vi din levering til når du er tilbage. Det er vigtigt at huske, at som hos andre abonnement / medlemskabs programmer er det ikke muligt for os at udskyde den månedlige betaling. Det vil sige, hvis du er væk længe og ikke ønsker flere månedlige betalinger, så skal du annullere dit medlemskab, som beskrevet nedenfor.


AFLYSNING-ANNULLERING

Hvis du på nogen måde ikke er tilfreds med Juice Klubben eller bare ikke længere kan forpligte dig til månedlig betaling og gerne vil opsige dit abonnement, så er det intet problem! Giv os blot et kald på 36 96 08 83 eller send os en e-mail på info@hvedegraessaft.dk, og så annullerer vi dit Klubmedlemskab. 

Du vil aldrig blive opkrævet et annulleringsgebyr. Men hvis du er imellem betalinger, inden den næste levering er parat, så råder vi dig til at vente til din næste levering, og så derefter annullere Juice Klubben, da vi ikke kan refundere delvist betalte abonnements planer. Vi tilbyder Klub planer på 3, 2 eller 1 måneds basis. Mega plan medlemmer kan vælge at annullere når som helst, fordi betalinger og leverancer er på månedsbasis.


RETUR OR GENFORSENDELSE

LiveWheatgrass Ltd modtager ikke returneringer efter vores produkter er blevet afsendt. Vi er ikke ansvarlig for problemer, der opstår under levering. I det sjældne tilfælde, at dine produkter ankommer beskadiget eller smeltet på grund af forsinket levering, sender vi en ny levering gratis, på den betingelse at du var hjemme på leverings dagen. 

Vores pakker sendes som underskrevet forsendelser, hvilket vil sige at der skal være nogen på leveringsadressen til at underskrive for pakken når den ankommer. 

Du kan enten bestille en anden leveringsadresse hvis du ikke er hjemme eller du kan på eget ansvar sætte en underskrevet seddel med en fuldmagt på døren. Du skriver på sedlen hvor pakken kan stilles (for eksempel ved døren, i garagen, ved naboen osv.), og så tilføjer du, at pakken ikke må returneres til depotet. Derefter husk at underskrive med dato. 

I langt de fleste tilfælde fungerer dette helt uden problemer, men det er på eget ansvar.