Vil kræft nogensinde blive helbredt?

Vil kræft nogensinde blive helbredt?

Dette er ikke et så simpelt spørgsmål, som det lyder, da kræft er en paraplybetegnelse for mange forskellige typer sygdomme. Faktisk falder mere end 200 individuelle sygdomme ind under begrebet kræft, og de virker alle på forskellige måder.

Læg dertil, at folk alle reagerer forskelligt på behandling og kan blive påvirket på forskellige måder, så kan det være, at kræft ikke bliver helbredt, men håndteret.

Det gamle ordsprog om, at forebyggelse er bedre end en kur, gælder også. Med kontinuerlig forskning lærer vi, hvordan vi undgår visse kræftformer. I Storbritannien fastslår kræftforskning, at 38 % af kræfttilfældene kan forebygges med hovedårsagerne relateret til rygning og fedme. Jo mere vi ved, jo mere kan vi beskytte os selv.

Fremskridt i behandlingen i de seneste ti år betyder, at den samlede dødelighed af kræft er fortsat med at falde. Immunterapi, præcisionsmedicin og flydende biopsier har alle bidraget til betydelige fremskridt med at redde menneskers liv.

Opdagelser inden for medicin, behandlinger og kost er opmuntrende, og den samlede kræftoverlevelsesrate i Danmark er fordoblet i løbet af de sidste 40 år. Læg dertil en øget viden om kost- og livsstilspåvirkninger, og vi træder i den rigtige retning.

For at hjælpe med at forebygge kræft er det vigtigt at opretholde en sund livsstil, og ved at indtage nok sunde frugter og grøntsager går vi i den rigtige retning.

Tilføjelse af vores økologiske hvedegræs saft til din kost kan hjælpe med at sikre, at du får nok vitaminer og næringsstoffer. For eksempel indeholder hvedegræsjuice 17 gange mere vitamin B5 end banan, og 1 portion hvedegræs saft indeholder lige så meget E-vitamin som 700 gr broccoli

For at bestille din saft skal du blot besøge vores webbutik i dag.

 

Tilbage til blog