Nogle af vores foretrukne veganske opskrifter

Nogle af vores foretrukne veganske opskrifter

Du er måske allerede en dedikeret veganer eller har bare et yndlingsvegansk måltid, eller måske er du på udkig efter at prøve noget nyt. Denne 'Veganuar' tænkte vi, at vi ville dele nogle af vores yndlings veganske opskrifter og måske inspirere dig til at prøve noget andet.

Grøn Gazpacho

En let, forfriskende sommerret, elegant nok til et middagsselskab og frisk nok til at spise hele dagen.

Du får brug for:

100 g spinat
2 fed hvidløg
1 stor agurk uden kerner
1/2 grøn chili
1 avocado
4 forårsløg
200 g vegansk yoghurt
2 spsk vineddike,
2 Britt's Superfoods hvedegræsposer
En håndfuld basilikum, mynte og persille.

For at nyde denne elegante forfriskende ret skal du blot blende alle ingredienserne sammen i en blender og tilsætte vand for at opnå den rigtige konsistens. Før derefter gennem en sigte eller muslin og køl af i et par timer. Pynt med spiselige blomster, blomsteristerninger eller nyd blot almindeligt.


Ærtefritter

Disse ærtefritter er en godbid og er fulde af fibre, så du holder dig mæt i længere tid.

Du får brug for:

2 kopper ærter
1,5 kop kikærtemel (kværnede og sigtede kikærter)
3 fed hvidløg
1 tsk bikarbonat sodavand
1 Britt's Superfoods hvedegræssaftpose
Revet vegansk ost til toppingen
uanset hvilke krydderurter du kan lide, brugte vi mynte og citron

Kog blot ærter og mos, tilsæt alle de øvrige ingredienser og bind dem sammen. Form til små bøffer og læg dem på bagepapir i ovnen. Læg lidt revet ost på toppen af ​​hver af dem og kog i ca. 5 min. Vend dem og læg lidt ost ovenpå og kog i yderligere 5 minutter (180 grader).
vi havde vores med noget økologisk rødbedejuice, hvordan vil du nyde din? vær hurtig, de holder ikke længe.

Immunitetsfremmende morgenmadsbarer
Disse no-cook, no-fused barer er fyldt med næringsstoffer og vitaminer, er veganer-venlige og fyldt med godbidder.

Du får brug for:

300 g udstenede dadler
175 g havregryn
50 g kokosolie
25 g jordnøddesmør
35 g mandelmel
1 pose Britt's Superfoods Æble-, ingefær- og gurkemejesaft
35 g nødder
20 g frø
20 g blåbær
20 g tørret frugt og vi brugte lidt ingefær og kanel til smag.


Vegansk venlig mango-is
Dette er fantastisk, hurtigt og vegansk venligt.

Du skal blot bruge:

1 dåse kokosmælk
2 mangoer
2 poser Britt's Superfoods ingefær og gurkemejejuice.
Du skal blot hakke mangoerne og blande alle ingredienser i en blender, hvis du har én tilføjelse til en ismaskine, hvis ikke, hæld i en beholder og frys, husk at røre hver time eller deromkring.

 

Rødbeder Falafel

Rødbedernes antioxidante egenskaber, sammen med enkelheden i denne opskrift plus det faktum, at den er vegansk - gør dette til en god opskrift om sommeren, hvor der er rigeligt med rødbeder.

Du får brug for:

2 rødbeder
1 Britts Superfoods Rødbede- og Maquisaft
2 fed hvidløg
250 g kogte kikærter
Frisk koriander
Spsk stødt koriander
Spsk stødt spidskommen
Rist rødbederne for at få den fulde smag frem og bland alle ingredienserne sammen, når de er afkølet. Det behøver ikke være for glat! Form til små bøffer og bag dem i ovnen til de er faste - ca. 10 min.


Detox grønkål & spiresalat
Spækket med næringsstoffer og smag er denne nem at tilberede ret en ret, vi er sikre på, at du vil nyde.

Du får brug for:

1/2 citron (presset)
2 spsk dijonsennep
2 skalotteløg (hakket)
2 fed hvidløg (hakket)
2 håndfulde grønkål
Stor håndfuld rosenkål
Håndfuld mandler
2 spsk revet vegansk ost
1/2 kop olivenolie
1 pose Britt's Superfoods økologisk hvedegræssaft
Start med at blande skalotteløg, hvidløg, citronsaft, olivenolie, sennep og hvedegræssaft og lad det trække.
Fjern grønkål fra stilke og hak fint, hak også rosenkål fint. Tilsæt en lille smule olivenolie til panden og rist mandler, hold øje med det (tager cirka et minut). Fjern fra panden og tilsæt salt til nødderne.
Så skal du blot kombinere alle ingredienser for at nyde. 

Grønkål og frøkiks
Når du har lyst til en knas, men du vil have noget sundt, så prøv disse veganske, paleo, glutenfri kiks!

De er nemme at lave, men alligevel lækre, og du vil undre dig over, hvorfor du aldrig har prøvet dem før.

Du får brug for:

1 pose Britt's Superfoods Økologisk Grønkålssaft
• Stor håndfuld finthakket grønkål
• 64 g græskarkerner
• 32g chiafrø
• 64 g solsikkekerner
• 1 spsk hørfrø
• 1 spsk valmuefrø
• 1 tsk havsalt
• 2 tsk hvidløgssalt
• 1 tsk tørret basilikum
• 6 oz vand
Du blander blot alle ingredienserne sammen og lader dem stå i cirka 15 minutter. Dette er vigtigt, da frøene skal opsuge vandet.

Overfør derefter til en beklædt bageplade og læg endnu et stykke foret papir ovenpå og rul blandingen indtil kiks tykkelse.

Kog ved 180 grader i cirka 25 minutter, indtil kanterne begynder at blive brune, og tag derefter ud af ovnen og skær forsigtigt i skiver og vend, før du vender tilbage til ovnen i fem minutter for at stivne.

 

Agurk- og hvedegræsruller
Disse enkle, men lækre ruller kan bruges som en snack eller en forret. Veganske, vegetariske og glutenfrie, de er fulde af vitaminer, proteiner og antioxidanter, dette er virkelig en sund bid!

Du får brug for:

1 agurk
1 avocado
1 kvist basilikum
2 spsk ernæringsgær
1 Britts superfoods hvedegræspose
1 lime
Paprika til efterbehandling.

Skær blot agurken i lange strimler med en grøntsagsskræller. Dup tør og mos avocadoen, bland dette med limesaft, hakket basilikum, næringsgær og krydderier efter smag.

De fordeler simpelthen avocadoblandingen på agurken og ruller den sammen. Drys med paprika og du har en velsmagende sund godbid.