Jordkvalitetens betydning for saften

Jordkvalitetens betydning for saften

Når du drikker din yndlings-superfoodsaft, tænker du nok ikke på jordkvaliteten, som råvarerne er dyrket i, men det burde du!

Afgrøder dyrket i økologisk jord er bedre for dig, planeten og smagen, og her er nogle grunde til hvorfor:

Næringsfaktorer:
  • Flere antioxidanter – En nylig undersøgelse viste, at økologiske produkter har højere niveauer af antioxidanter, faktisk op til 20-40 % mere.

  • Færre tungmetaller - økologisk producerede varer har lavere niveauer af tungmetaller og kemikalier fordi der ikke er brugt pesticider.

  • Friskere – da der ikke bruges konserveringsmidler, er produkterne per definition friskere.
Miljømæssige faktorer:
  • Jord – Kemikalier sprøjtet på ikke-økologiske afgrøder, dræber alt andet end selve afgrøden. Dette inkluderer de levende organismer, som en plante har brug for, for at vokse og gøre jorden næringsrig.

  • Diversitet - økologisk landbrug støtter bestøvere. Pesticider skelner ikke mellem gode og dårlige insekter, det dræber bare dem alle. For at bevare vores planet er vi nødt til at bevare en vis biodiversitet, fra bier og insekter til tyre.

  • Klimaændringer – økologisk landbrug kan være med til at bekæmpe klimaforandringerne. Hvis halvdelen af ​​alt landbrug i EU konverterede til økologisk inden 2030, kunne vi reducere næsten en fjerdedel af EU's drivhusgasemissioner.

  • Vand - i mange områder er forurening af grundvandet med kunstgødning og pesticider et reelt problem. Med økologisk landbrug reduceres dette kraftigt.

Vores superfood-saft er udendørs dyrket på vores gård i økologisk jord, lynfrosset og aldrig pulveriseret - for at give dig det bedste, naturen har at tilbyde. Bestil din saft i vores webshop i dag.