Er byggræs en superfood?

Er byggræs en superfood?

Det enkle svar er JA - hvis det er byggræs.

Dette gamle korn, som ofte overses i dag, indeholder dog en del sunde ting. Byggræs kornet er ikke kun et lavglykæmisk korn, men det indeholder også meget fiber, selen, magnesium, niacin og vitamin B1.

Tilføjelse af byg til din kost kan hjælpe med at sænke kolesterol- og blodsukkerniveauet. Det menes også at hjælpe fordøjelsen. Alt dette er godt, medmindre du har en glutenintolerance eller et følsomt fordøjelsessystem, du bør søge lægehjælp, før du tilføjer byg til din kost.

Byggræs, derimod, som er den grønne plante og som høstes når planten er ca 15 cm er glutenfrit og kan derfor nydes af dem med glutenintolerancer. Byggræssaft er en ægte superfood, da det indeholder rigtig mange næringsstoffer og nyttige enzymer. Det er især rigt på vitamin A og vitamin E, hvilket understøtter et sundt immunsystem, energi og sund hud, hår og øjne.

Hos Britts Superfoods dyrkes vores byggræs, økologisk, derefter bliver det friskpresset og øjeblikkeligt frosset for at bevare de sundhedsgivende næringsstoffer, klorofyl og gavnlige enzymer.

Bestil din Byggræs superfood saft ved at besøge vores butik her i dag.

Tilbage til blog