Hvordan kan jeg stoppe høfeber?

Hvordan kan jeg stoppe høfeber?

Høfeber rammer mellem 10% og 30% af befolkningen på verdensplan. Med dette stigende tal, er høfeber årsagen til over 17 millioner lægebesøg om året! Hvad kan vi gøre for at bekæmpe det?

Gennem din kost. Mad der hjælper mod høfeber kommer via vores bivenner. Bipollen er meget høj i B-vitaminer, især vitamin B5, som understøtter binyrerne og hjælper med eventuelle allergiske reaktioner i kroppen. Hvedegræssaft er også en fremragende kilde til høje niveauer af vitamin B5.

Undgå eksponering. Bliv indendørs så meget som muligt og brug solbriller for at beskytte øjnene, når du er ude. Brug af barrierecreme omkring næsen kan hjælpe, ligesom det også kan hjælpe at vaske hænder og tøj, når du er kommet ind udefra.

Hold dig hydreret. Dehydrering forårsager en stigning i produktionen af ​​histamin, som kan få kroppen til at have de samme symptomer som sæsonbestemt allergi. Ved at drikke masser af vand forbliver du hydreret og det vil hjælpe med at forhindre dette.

Desværre er der i øjeblikket ingen kur mod høfeber, men at følge ovenstående trin kan hjælpe med at lindre nogle af symptomerne.

For at bestille vores økologiske hvedegræssaft, som er høj i vitamin B5, skal du blot besøge vores webbutik her i dag.

Tilbage til blog