Hvad er vegansk protein?

Hvad er vegansk protein?

Et af de oftest stillede spørgsmål, når folk overvejer en vegansk livsstil, er "Kan jeg få nok protein fra en vegansk kost?"

Ifølge British Nutrition Foundation er protein et makronæringsstof, der består af aminosyrer. Det er afgørende for vækst og reparation af kroppen, hvilket giver mulighed for at opretholde et godt helbred.

Proteinfødevarer nedbrydes til 22 naturligt forekommende aminosyrer, som er kendt som proteinets byggesten. Af disse er ni kendt som essentielle aminosyrer, hvilket betyder, at vi skal få dem fra maden, da kroppen ikke selv kan lave dem.

Protein er med til at give os energi til at komme igennem dagen og føle os stærke og stærke. Det anbefales, at mænd indtager omkring 63 g protein om dagen og kvinder 52 g. Normalt forbundet med animalske produkter tager vi et kig på, hvor du kan finde vegansk protein.

Nødder

Især mandler er en nem måde at indtage protein på, de indeholder typisk 4-6g protein pr. 20g.

Linser

Disse er fedtfattige bælgfrugter, som er nemme at tilføje til hverdagens måltider og indeholder omkring 8-9 gram protein pr. 100g.

Tofu

Den er lavet af sojabønner og har en proteinpunch med op til 18 g protein pr. 100 g.

Havre

Et komplekst kulhydrat, der giver langsom energifrigivelse, de er også en fremragende kilde til protein, der indeholder 10 g pr. 100 g.

Grønkål

Nærende på mange måder Grønkål har også 2g protein pr. 80g.

Næringsgær

Også høj i fiber og B12 indeholder denne kokkeglæde omkring 9 g protein pr. portion af 2 teskefulde.

Hvedegræssaft

Vores økologiske udendørs dyrkede prisvindende hvedegræssaft har adskillige sundhedsmæssige fordele. For at finde ud af om dets proteinindhold, og hvordan det kan være gavnligt for en vegansk kost, læs videre.

Kunder elsker vores Superfood-saft, og vi er sikre på, at de vil hjælpe dig med at tage ansvar for dit helbred og din vitalitet! Faktisk er vi så sikre på, at du vil mærke fordelene, at hvis du efter en måned ikke mærker forskellen, vil vi give dig 110 % refusion på din måneds ordre! Du har virkelig intet at tabe ved at prøve vores safter!

Tilbage til blog