5 hurtige måder at forkæle dig selv på.

5 hurtige måder at forkæle dig selv på.
Vi kender alle vigtigheden af ​​egenomsorg, men hvor mange af os er skyldige i ikke at praktisere det? I den moderne verden er vi ofte tidsfattige, men bare at tage lidt tid til at passe på dig selv kan gøre hele forskellen, her er vores fem bedste tips til en hurtig forkælelse.

1. Bær en ansigtsmaske – hurtig og nem at påføre bit vil efterlade dig forkælet. Giv dig tid til at lægge dig ned i et roligt rum, spille noget afslappende musik og måske tænde et aromaterapilys. Hele processen tager måske kun 15 minutter, men du vil dukke op og føle dig fantastisk

2. Mediter – Meditation har mange fordele for sind, krop og sjæl. Du kan få nogle store fordele ved blot 5 minutters meditation om dagen. Inklusive:
  • Forøgelse af immunitet
  • Fald i smerte og betændelse
  • Lykke boost
  • Nedsat angst, depression og stress
  • Forbedret produktivitet


3. Ring til en ven – snak kan have en positiv effekt på vores mentale sundhed og få os til at føle os forbundet med verden. Et opkald tager kun fem minutter, men det kan få os til at føle os gladere, mere tilfredse og roligere.

4. Motion – måske ikke det, du først tænker på, når du tænker på at forkæle dig selv, men et motionsudbrud på fem minutter kan få dine endorfiner i gang, dit blod til at flyde og frigøre spændinger.

5. Forbedre din ernæring – forkæl dig selv indefra og ud. Ved at tilføre vores krop god næring, vil den vise sig på ydersiden med glødende hud, hår og negle.
En fantastisk måde at tilføje næringsstoffer til din kost er ved at drikke en af ​​vores superfood-saft. Spækket med vitaminer, mineraler og aminosyrer en fantastisk måde at nære din krop på. For at bestille din og begynde at føle dig godt tilpas, skal du blot besøge vores butik her i dag.

Tilbage til blog