Motion er sjovt – virkelig!

Motion er sjovt – virkelig!
Ifølge Verdenssundhedsorganisationen får mere end en fjerdedel af verdens voksne befolkning ikke nok motion, og der har ikke været nogen forbedring i niveauet af fysisk aktivitet siden 2001.

Mange kan relatere til at starte året med gode beslutninger og gradvist falde af og vende tilbage til en stillesiddende livsstil, men hvorfor? Vi ved, at vi bør træne, at det er godt for os og vil hjælpe os med at holde os sunde.

Det store svar ser ud til at være, at det ikke er sjovt, når motion bliver en opgave, der er mange andre ting, vi hellere vil, og dem gør vi simpelthen i stedet for. Nøglen til at opretholde et godt regime er, at det er sjovt og noget, du ser frem til.

Her er et par sjove ideer til at holde dig i gang:

  • Planlæg en regelmæssig gåtur med vennerne, frisk luft, en god snak og få bevæget benene er perfekt for både mental og fysisk sundhed. Når en social side føjes til en aktivitet, er der langt større sandsynlighed for, at vi fortsætter, da vi generelt ikke ønsker at svigte andre og nyde samværet.
  • Slut dig til et hold. Hvis du kan lide fodbold, gå-tennis, bowling eller golf, er det mere sandsynligt, at du fortsætter med at deltage på det lokale hold. En regelmæssig tid og folk, du ikke vil svigte, vil opmuntre dig til at fortsætte, og før du ved af det, vil du glemme, at det er træning
  • Sæt dig op på din cykel. Selvom det er et stykke tid siden, du har kørt cykling i frisk luft, kan det bare være tonic. Med de mange caféer undervejs kan du endda belønne dig selv med en god kop te halvvejs gennem din tur
  • Bliv konkurrencedygtig. Download en app og sæt dig selv et mål. Du kan konkurrere mod dig selv, andre eller som et hold. Der er så mange apps, der er designet til at blive brugt derhjemme fra en 7-minutters træning til at cykle Tour De France, find en, der får dig til at blive begejstret!
  • Overvej at træne 'me time', hvis det er at lytte til en podcast, mens du går, se dit yndlings-tv-program, mens du er på løbebåndet i fitnesscentret eller meditere, mens du laver yoga. Nyd rummet af din træning og forkæl din fysiske og mentale sundhed sammen.

Der er mange måder at holde sig aktiv og komme i form på, vælg en, der passer ind i din livsstil, nyd den.

En anden måde at fremme en sund livsstil på er gennem kosten. Vores økologiske superfood safter gør dette nemt for dig, leveret frosset lige til døren, de er en fantastisk måde at booste din ernæring og få dig på rette vej.

Besøg vores webbutik i dag for at bestille din saft.

Tilbage til blog